Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Tijdverspillers: waar verliest u tijd?

Ieder mens heeft tijdverspillers. Er zit ook nog een positieve kant aan tijdverspillers. We hebben ze namelijk nodig. Niemand kan zich op een dag acht uur voor honderd procent concentreren op het werk. Een praatje met een collega kan dus een functie hebben. Niks mis mee. Mits we deze vorm van tijdverspillers bewust inzetten. In dit artikel gaat het over ineffectieve tijdverspilling.  Wat voor tijdverspillers dat zijn verschilt per persoon. Belangrijk is dat we ons er bewust van zijn. Effectief werken begint met bewustwording waar we tijd verliezen.

Effectief met uw tijd omgaan

Wilt u leren om tijdverspillers te vermijden en wilt u effectiever omgaan met uw tijd? De Steven is specialist in timemanagement! We stellen voor u een maatwerktraining samen die precies bij u aansluit.

Training timemanagement

Tijdverspilling: voorbeelden

Tijdverspillers en tijdverliesWat voor tijdverspillers hebt u? We noemen een paar voorbeelden:

De juiste dingen op het juiste moment doen!

Veel mensen gaan er niet zo bewust mee om als hiervoor beschreven staat. Het overkomt ze. Op het moment dat ze veel energie hebben, ruimen ze het bureau op. En wanneer men zich vermoeid voelt, schrijft men een ingewikkelde beleidsnota. De kunst is om te leren de juiste dingen op het juiste tijdstip te doen.

Energieverspillers

Energieverspillers zijn nog erger dan tijdverspillers. Hebt u inzicht en bent u zich bewust waardoor u energie verliest?

Energielekken en energievreters

Tijdverlies en persoonskenmerken

Tijdverlies heeft vaak te maken met uw persoonskenmerken of karaktereigenschappen. Uw persoonlijke valkuilen hebben altijd effect op het gebruik van uw tijd. We zullen een aantal voorbeelden uitwerken.

Andere leerdoelen

De Steven heeft nog andere leerdoelen ontwikkeld voor de training timemanagement. Bekijk:

Leerdoelen timemanagement

Training en coaching

Wilt u een training time management? Aarzel niet! Neem meteen contact op.

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Coach Jan Stevens


Nieuw in de webshop

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen kunnen we in geheel Nederland uitvoeren: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching ook mogelijk

Wij verzorgen ook online coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland etc.

Webinar over 20x jeZELF terugkijken

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, je zekerder voelen, je onzekerheid inleveren en wil je jezelf meer leren waarderen?

Dan kan deze webinar jou helpen.

Meer informatie of inschrijven?

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze nieuwste workshops, webinars of artikelen die wij plaatsen? Abonneer je op onze (gratis) nieuwsbrief!

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.