Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Tijdverspillers: waar verliest u tijd?

Ieder mens heeft tijdverspillers. Er zit ook nog een positieve kant aan tijdverspillers. We hebben ze namelijk nodig. Niemand kan zich op een dag acht uur voor honderd procent concentreren op het werk. Een praatje met een collega kan dus een functie hebben. Niks mis mee. Mits we deze vorm van tijdverspillers bewust inzetten. In dit artikel gaat het over ineffectieve tijdverspilling.  Wat voor tijdverspillers dat zijn verschilt per persoon. Belangrijk is dat we ons er bewust van zijn. Effectief werken begint met bewustwording waar we tijd verliezen.

Effectief met uw tijd omgaan

Wilt u leren om tijdverspillers te vermijden en wilt u effectiever omgaan met uw tijd? De Steven is specialist in timemanagement! We stellen voor u een maatwerktraining samen die precies bij u aansluit.

Training timemanagement

Tijdverspilling: voorbeelden

Tijdverspillers en tijdverliesWat voor tijdverspillers hebt u? We noemen een paar voorbeelden:

De juiste dingen op het juiste moment doen!

Veel mensen gaan er niet zo bewust mee om als hiervoor beschreven staat. Het overkomt ze. Op het moment dat ze veel energie hebben, ruimen ze het bureau op. En wanneer men zich vermoeid voelt, schrijft men een ingewikkelde beleidsnota. De kunst is om te leren de juiste dingen op het juiste tijdstip te doen.

Energieverspillers

Energieverspillers zijn nog erger dan tijdverspillers. Hebt u inzicht en bent u zich bewust waardoor u energie verliest?

Energielekken en energievreters

Tijdverlies en persoonskenmerken

Tijdverlies heeft vaak te maken met uw persoonskenmerken of karaktereigenschappen. Uw persoonlijke valkuilen hebben altijd effect op het gebruik van uw tijd. We zullen een aantal voorbeelden uitwerken.

Andere leerdoelen

De Steven heeft nog andere leerdoelen ontwikkeld voor de training timemanagement. Bekijk:

Leerdoelen timemanagement

Training en coaching

Wilt u een training time management? Aarzel niet! Neem meteen contact op.

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Coach Jan Stevens