Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Persoonlijke ontwikkeling: training en coaching

De Steven verzorgt training, cursus en coaching op het terrein van persoonlijke vaardigheden c.q. Persoonlijke Ontwikkeling zoals assertiviteit, communicatie, gesprekstechnieken.

training cursus persoonlijke ontwikkeling en vaardighedenSchrijf u meteen in!

Wilt u zich persoonlijk door ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u  nog tal van vragen over de aanpak en prijs.

Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Ontvang onze aanbieding!

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

Trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden zijn geschikt voor ieder die zich persoonlijk wil doorontwikkelen. Mogelijke thema's zijn:

 • hoe vergroot u uw persoonlijke effectiviteit
 • hoe leert u effectiever communiceren
 • hoe gaat u effectief om met uw tijd
 • hoe kunt u de juiste balans vinden in uw werk of leven?
 • hoe wordt u assertiever?
 • hoe gaat u om met veranderingen en soms zelfs rouw?
 • hoe leert u beter omgaan met conflicten?
 • hoe leert u effectief onderhandelen?
 • hoe voorkomt u stress?

Waarom zou u 35 trainingen volgen?

Waarom zou u meerdere trainingen volgen terwijl het in één keer kan?  De Steven levert namelijk maatwerktraining. Dat geldt zowel individueel als voor teams. De Steven zet uw persoonlijke leerdoelen centraal en op basis hiervan maken wij een combinatietraject op uw leerbehoefte toegesneden. Eenmaal investeren en een hoger resultaat! We hebben meer dan 100 persoonlijke leerdoelen voor uit uitgewerkt. Om u te helpen de doelstellingen te bepalen voor uw training of coachingstraject. Staat die van u er niet tussen? Geen probleem!

Persoonlijke leerdoelen

 • Assertiviteitstraining

  training assertiviteitWilt u assertiever worden, zelfverzekerder overkomen? Wilt u krachtiger overkomen? Voorkomen dat u zich laat ondersneeuwen door andere mensen? Vindt u het belangrijk om te leren begrenzen en 'NEE' te zeggen wanneer u beslist iets niet wilt? De Steven heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de training assertiviteit. Wij halen hoge scores met de training. We hebben 25 leerdoelen uitgewerkt voor de training assertiviteit. Bekijk: leerdoelen assertiviteitstraining.

  Training Assertiviteit

 • Training effectieve communicatie

  Itraining communicatie en gesprekstechniekenieder mens kan zich verbeteren wanneer het over persoonlijke communicatie en gesprekstechnieken gaat. Maar wat wilt u bereiken of wat zijn uw leerdoelen? Bent u te direct in de communicatie of juist niet duidelijk genoeg? Komt u soms moeilijk tot de kern? Of wilt u leren om beter te luisteren of de juiste vragen te stellen? Het kan allemaal. We hebben tal van leerdoelen voor de training effectieve communicatie uitgewerkt. Bekijk leerdoelen training communicatie en gesprekstechnieken.

  Training Communicatie en gesprekstechnieken

 • Training conflicthantering

  training conflicthantering en onderhandelenConflicten worden door veel mensen ervaren als vervelend, onhandig en ongemakkelijk. De één gaat daarom een conflict vermijden of sussen. De ander gaat juist de strijd aan zonder dat het iets zinnigs oplevert. Effectief met conflicten leren omgaan kan wel degeijk iets toevoegen aan uw ontwikkeling: zowel privé als zakelijk. Wat zijn uw leerdoelen wanneer het over conflicthantering gaat? Bekijk: leerdoelen training conflicthantering.

  Conflicthantering

 • Training feedback geven en ontvangen

  feedback geven en ontvangen trainingOp de juiste wijze feedback geven is best moeilijk. Vaak ontaardt het in kritiek of in een advies waar niemand op zit te wachten. Veel mensen vinden het nog moeilijker om feedback te ontvangen. Soms ervaart men dit als kritiek of juist een persoonlijke aanval. Door de training feedbackvaardigheden kunt u zich ontwikkelen in het geven en ontvangen van feedback. Wilt u inzicht in mogelijke leerdoelen voor de training feedbackvaardigheden?

  Training feedbackvaardigheden

 • Training omgaan met veranderingen

  omgaan veranderingen trainingIeder mensenleven zit vol veranderingen. Zowel positieve als negatieve veranderingen. Omgaan met positieve veranderingen is doorgaans geen probleem. Zelfs niet al wint u de postcodeloterij. Maar omgaan met negatieve veranderingen is best moeilijk. Een maatwerktraining gericht op het omgaan met negatieve veranderingen kan u daarbij van dienst zijn. Voor organisaties: omgaan met organisatieveranderingen. Bekijk de leerdoelen voor de training omgaan met veranderingen.

  Training omgaan met veranderingen

 • Training Persoonlijke Effectiviteit

  persoonlijke effectiviteit trainingPersoonlijk effectiever worden is een heel groot containerbegrip. Waar gaat het in feite om? Dat u leert uw kwaliteiten te benutten en uw valkuilen leert vermijden. Dat vraagt inzicht en bewustwording. Wat zijn mijn kernkwaliteiten, wat zijn mijn valkuilen, hoe ontstaan mijn valkuilen en hoe vermijd ik deze? Voor de training Persoonlijke effectiviteit hebben we meer dan 45 leerdoelen uitgewerkt. Bekijk: leerdoelen training persoonlijke effectiviteit.

  Training Persoonlijke effectiviteit

 • Training timemanagement

  timemanagement trainingEffectiever leren werken? Wilt u uw tijd effectief indelen? Orde en structuur aanbrengen? Loopt het werk u zo af en toe over de schoenen en bent u het overzicht soms kwijt? Dan past een training timemanagement die aansluit bij uw persoon en situatie het beste. Bekijk leerdoelen voor de training timemanagement.

  Training timemanagement

 • Individuele coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling

  individuele coaching en trainingAlle trainingen die u vindt op deze pagina kunnen wij uitvoeren als individueel coachingstraject. Dat is de meest effectieve vorm omdat uw situatie aan de orde komt. Bovendien kunt u leerdoelen combineren tot één training. Bekijk het overzicht van alle persoonlijke leerdoelen.

  Individuele coaching gericht op Persoonlijke Ontwikkeling

 • Coaching gericht op stressreductie

  coaching gericht op burnout en stressHebt u het gevoel dat u overspoeld wordt door stress? Voelt u spanning? Of voelt u zich oververmoeid door werkdruk? Wilt u een overzicht van de leerdoelen gericht op stressreductie?

  Individuele coaching gericht op burnout, stress en Spanningen

 • Coaching bij het verbetertraject

  Vindt uw werkgever of leidinggevende dat u onvoldoende functioneert? Dat is een heel vervelende situatie. Toch is het zaak om positief te blijven en te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling. Meestal begint dat met het schrijven van een verbeterplan, waarna een verbetertraject gestart kan worden. Een verbeterplan schrijven is niet altijd even gemakkelijk. We hebben een aantal handvatten voor u ontwikkeld. Bekijk onze tips voor het schrijven van een verbeterplan.

  Coaching bij het verbetertraject

 • Salestraining en verkooptraining

  Speciaal voor medewerkers in sales- en verkoopfunctie hebben wij sales- en verkooptrainingen ontwikkeld. Een combinatie van persoonlijke ontwikkeling van de verkoper of accountmanager maar dan gericht op sales. Leerdoelen voor de salestraining hebben we uitgewerkt.

  Sales- en verkooptraining

 • Onderhandelen

  Zit u regelmatig in een onderhandelingspositie? En wilt u uw stijl van onderhalen beter leren kennen? Wilt u uw onderhandelingstechnieken verbeteren? Dat kan door middel van de training onderhandelen. In feite geschikt voor iedereen want onderhandelen doet iedereen elke dag (bewust of onbewust). Bekijk de leerdoelen voor de training onderhandelen.

  Training onderhandelen

 • Presenteren / Spreken in het openbaar

  Moet u regelmatig een presentatie geven? Uw bedrijf vertegenwoordigen? Een aanbesteding waar u een kans krijgt om een order binnen te halen? Of moet u soms een toespraak houden, een vergadering voorzitten? Bekijk de leerdoelen voor de training presenteren en spreken in het openbaar.

  Presenteren en spreken in het openbaar

 • Coaching gericht op rouw- en verliesverwerking

  Coaching gericht op rouw- en verliesverwerking is geschikt voor iedereen die met rouw en verlies in zijn leven te maken krijgt. Dat kan ontstaan door overlijden maar ook door het wegvallen van een baan, vermindering van mogelijkheden door ziekte.  Bekijk de leerdoelen bij rouw- en verliesverwerking.

  Rouwcoaching

 • Coaching voor HSP-ers (hooggevoelig)

  Bent u hooggevoelig? Of denkt u dat u hooggevoelig bent en wilt u er meer vanaf weten? Bij De Steven kunt u terecht voor coaching gericht op hooggevoeligheid. Bekijk onze leerdoelen voor HSP-ers.

  Coaching HSP-ers

 • Persoonlijke ontwikkeling van jongeren: jongeren coaching

  Sinds kort beschikt de Steven over een eigen jongerencoach. Persoonlijke ontwikkeling van jongeren vinden wij belangrijk. Bekijk onze artikelen over jongeren coaching.

  Jongeren coaching

Autonomie als basis

Autonomie: een belangrijk basis voor ons als trainers/coaches bij persoonlijke ontwikkeling. Een autonomievraagstuk is in 95% van de situaties de basis voor alle trainingen die wij uitvoeren.

Training autonomie

Waar?

Vanuit onze trainingslocaties te Hoogeveen en Amersfoort zijn wij actief.

Incompany trainingen kunnen we in geheel Nederland op uw locatie uitvoeren.

 

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

 

Bel ons en vraag naar Monique van Nuil!

contact trainingbureau De Steven