Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Leiderschapsontwikkeling: training en coaching

Leiderschapsontwikkeling. De Steven verzorgt praktische trainingen voor leidinggevenden of managers uit zowel het hoger kader als middenkader. De Steven levert maatwerk. Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapstrainingen opmaat

Wilt u uw leiderschapsvaardigheden door ontwikkelen? Wil uw organisatie aan de slag met leiderschapsontwikkeling? 

Aarzel niet! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Functioneren en beoordelen

De training functioneren en beoordelen is een zeer uitgebreide training voor leidinggevenden, managers, directeuren in het hoger management. Niet de jaarlijkse gesprekkencyclus staat centraal in deze training maar wel: wat is functioneren en hoe beoordeelt u dat? Ook: wat is disfunctioneren en hoe beoordeelt u dat? De training is ook geschikt voor het middle-management. Sterker nog: we adviseren iedere leidinggevende om deze training te volgen. Bekijk ook de verkorte versies van de volgende trainingen:

Functioneren en beoordelen

Basisvaardigheden leidinggeven

De training basisvaardigheden leidinggeven is geschikt voor aankomende of redelijk onervaren managers of voor leidinggevenden die nog niet eerder een training hebben gevolgd. Meer informatie?

Basisvaardigheden leidinggeven

Coachend leidinggeven

De training coachend leiderschap helpt u om een coachende stijl van leidinggeven te ontwikkelen. Minder directief en sturend maar met als doel om taakvolwassenheid te bevorderen op de werkvloer.

Coachend leidinggeven

Delegeren en loslaten

De training of cursus delegeren hoort bij de basisuitrusting van iedere leidinggevende. Vooral loslaten is moeilijk voor veel leidinggevenden. Geschikt voor leidinggevenden in alle segmenten.

Delegeren en loslaten

Leerdoelen leiderschapstraining

Uw leerdoelen centraal

Bij al onze trainingen staan uw leerdoelen centraal. Daardoor hebben onze trainingen een hoog rendement. Uw situatie en uw persoonlijkheid krijgen volop aandacht. U belandt niet in algemene verhalen!

Een aantal leerdoelen werkten we voor u uit. Zodat u zich kunt oriënteren of de training aansluit bij uw vraag. Wilt u inzicht in mogelijke leerdoelen voor de training van leidinggevenden?

Leerdoelen voor leidinggevenden en managers

Motiveren en aansturen

De training motiveren en aansturen van medewerkers is geschikt voor leidinggevenden in het hoger en middenkader. Hoe motiveert u uw medewerkers? En hoe demotiveert u ze? Uw rol daarin als leidinggevende?

Motiveren en aansturen

Resultaatgericht leidinggeven

De training resultaatgericht leidinggeven helpt u om uw bedrijfsdoelen te realiseren met uw medewerkers, afdeling of team. Hoe stuurt u het zo aan dat organisatiedoelen gehaald worden? Meer info?

Resultaatgericht leidinggeven

Situationeel leidinggeven

In de ene situatie is een andere leiderschapsstijl nodig dan in de andere. Wat is uw natuurlijke leiderschapsstijl en hoe ontwikkelt u andere leiderschapsstijlen? Wanneer zet u welke stijl in?

Situationeel leidinggeven

Individuele coaching

Coaching van leidinggevenden, managers en directies voeren wij voornamelijk uit op onze locaties te Hoogeveen en Amersfoort. Wilt u een coachingstraject uitgevoerd hebben op uw eigen locatie? Neem gerust contact met ons op!

Individuele coaching

Groepstrainingen in heel Nederland!

Meerdere collega's die een bepaalde training leidinggeven willen volgen? Graag combineren wij onderwerpen en leerdoelen tot een training die aansluit bij uw wensen! Wij verzorgen groepstrajecten in geheel Nederland.

Management training incompany

Teamontwikkeling

De training teamontwikkeling en samenwerken gaat o.a. over uw bijdrage als leidinggevende aan de ontwikkeling van uw team. Hoe bevordert u het WIJ-gevoel en draagt u bij aan gezamenlijkheid?

Teamontwikkeling en samenwerken

Verandermanagement

De training leidinggeven aan veranderingen gaat over verandermanagement zoals de fasen bij veranderingsprocessen, omgaan met weerstanden, medewerkers ondersteunen bij veranderingen in uw bedrijf.

Leidinggeven aan veranderingen

Verzuim en inzetbaarheid

Een training voor alle leidinggevenden (elk niveau) over het voeren van verzuimgesprekken, bewustwording rond de beïnvloedbaarheid van verzuim, toekennen van verzuimverlof, soorten verzuim etc.

Verzuim en inzetbaarheid

Persoonlijke ontwikkeling leidinggevende

training cursus persoonlijke ontwikkeling leidinggevende

Leiderschap gaat heel vaak niet over vaardigheden maar veel vaker over eigenaardigheden en valkuilen van leidinggevenden. Bij ons kunt u uw persoonlijke ontwikkelpunten combineren tijdens de leiderschapstraining. De Steven is specialist in persoonlijke ontwikkeling. Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Voor leidinggevenden ontwikkelden wij de volgende trainingen:

Persoonlijke ontwikkeling van de leidinggevende

Praktisch leidinggeven

De training praktisch leidinggeven of middel-management is geschikt voor het middenkader. We kunnen het opmaat samenstellen voor uw organisatie. Zowel in de groep als individueel te volgen.

Training praktisch leidinggeven

Leidinggeven aan projecten

Geeft u leiding aan projecten of bent u projectmanager? Dan past deze training wellicht goed bij u! De training projectmanagement gaat voornamelijk over de ontwikkeling van soft skills!

Leidinggeven aan projecten

Visie en strategie

Visie- en strategieontwikkeling. Een training bestemd voor ondernemers, directeuren of leidinggevenden in het hoger management. Wilt u leren om uw visie, missie en strategie te formuleren?

Visie en strategieontwikkeling

Aanvullende informatie

  • Voor trainingen of coaching gericht op leiderschapsontwikkeling hebben wij tal van leerdoelen voor leidinggevenden uitgewerkt.
  • Bekijk ons overzicht van alle trainingen die wij verzorgen:

Overzicht alle trainingen

Coaching directie en ondernemers

De Steven biedt coaching voor directie en ondernemers zowel in trajecten gericht op leiderschap maar ook coaching en begeleiding bij organisatieontwikkeling, visieontwikkeling en teamontwikkeling.

Coaching voor directie en ondernemers

MD-traject

Management Development voor leidinggevenden of MT-leden. Op pas en maat gesneden voor zowel het hoger kader als het middenkader.  U kunt de uitgebreide beschrijving bekijken van ons MD!

MD-traject

Duurzame inzetbaarheid

De training duurzame inzetbaarheid voor leidinggevenden helpt u om binnen uw organisatie handen en voeten te geven aan duurzame inzetbaarheid. Ook ontwikkelden wij visie op duurzame inzetbaarheid!

Duurzame inzetbaarheid

Sinds 2000 actief

De Steven is al sinds 2000 jaar actief met leiderschapsprogramma’s in heel Nederland. Niet onze trainingen staan centraal maar uw doelstellingen. We hebben tal van leerdoelen geformuleerd en uitgewerkt om u een idee te geven hoe uzelf invloed kunt hebben op uw maatwerktraining.

Wie is De Steven?

Leiderschapsprogramma's

Leiderschapsprogramma’s verzorgen wij op maat bijvoorbeeld gericht op modern, dienend, inspirerend, verbindend of faciliterend leiderschap.

Leiderschapprogramma’s

Leiderschapstest

Wilt u inzicht in onze testen voor leidinggevenden en managers? Leiderschapsstijlen en leiderschapsvaardigheden?

Leiderschapstest

Competentieontwikkeling

Competenties ontwikkelen voor leidinggevenden en managers. Door zeer gerichte training of coaching? Bekijk de mogelijkheden!

Competentieontwikkeling leidinggevenden

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie