Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Leiderschapsontwikkeling: training en coaching

Leiderschapsontwikkeling. De Steven verzorgt praktische trainingen voor leidinggevenden of managers uit zowel het hoger kader als middenkader. De Steven levert maatwerk. Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Neem meteen contact op!

LeiderschapsontwikkelingWilt u uw leiderschapsvaardigheden door ontwikkelen? Wil uw organisatie aan de slag met leiderschapsontwikkeling?  Aarzel niet! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Contact opnemen?

leerdoelen leidinggevenden managersUw leerdoelen centraal

Bij al onze trainingen staan uw leerdoelen centraal. Wij hebben er een aantal voor u uitgewerkt. Wilt u inzicht in mogelijke leerdoelen voor de training van leidinggevenden?

Leerdoelen voor leidinggevenden en managers

Persoonlijke ontwikkeling leidinggevende

Training persoonlijke ontwikkeling van de leidinggevende

De Steven is specialist in persoonlijke ontwikkeling. Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Individuele coaching

Individuele coaching: een krachtig wapen voor leidinggevenden, directies, managers. Het voorkomt dat u 35 trainingen moet volgen. Uw vraag en uw situatie staat centraal. De Steven levert maatwerk. Coaching van leidinggevenden, managers en directies voeren wij voornamelijk uit op onze locaties te Hoogeveen en Amersfoort. Wilt u een coachingstraject uitgevoerd hebben op uw eigen locatie? Neem gerust contact met ons op!

Individuele coaching

Groepstrainingen in heel Nederland!

Meerdere collega's die een bepaalde training leidinggeven willen volgen? Wij verzorgen groepstrajecten in geheel Nederland.

Management training incompany

Coaching directie en ondernemers

De Steven biedt coaching voor directie en ondernemers zowel in trajecten gericht op leiderschap maar ook coaching en begeleiding bij organisatieontwikkeling, visieontwikkeling en teamontwikkeling.

MD-traject (management development)

Management Development voor leidinggevenden of MT-leden. Op pas en maat gesneden voor zowel het hoger kader als het middenkader. Een compleet MD-traject bestaat uit 13 modulen. U kunt de uitgebreide beschrijving bekijken van ons MD-traject.

Aanvullende informatie

Waar?

Vanuit onze trainingslocaties te Hoogeveen en Amersfoort zijn wij actief.

Incompany trainingen kunnen we in geheel Nederland op uw locatie uitvoeren.

 

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur.

Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

 

Bel ons en vraag naar Monique van Nuil!

contact trainingbureau De Steven