Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Privacy wetgeving De Steven training  en coaching

De Steven is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

  • doordat u gebruik maakt van de diensten van De Steven
  • omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Steven verstrekt
  • omdat u een online test hebt ingevuld op de website

De Steven kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • uw voor- en achternaam
  • uw adresgegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres
  • technische gegevens zoals uw IP-adres, MAC-adres, zogeheten identifiers in cookies en uw surfgedrag op de website
  • uw bedrijfsnaam
  • informatie die u invult op de website zoals testen die u online maakt of een bericht in het contactformulier
  • gegevens over uw activiteiten op onze website

Waarom De Steven de gegevens nodig heeft

De Steven verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan De Steven uw persoonsgegevens gebruiken:

  • in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van een opdracht
  • zodat u gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om u te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten wanneer u zich ingeschreven hebt voor onze nieuwsbrief (voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink))
  • om uw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

De Steven heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt De Steven ongewild over gegevens van uw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen. 

Hoe lang De Steven de gegevens bewaart

De Steven bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

  • Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
  • Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar u te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden
  • De Steven bewaart de administratie gedurende de wettelijke bewaartermijn Belastingdienst
  • Schrijft u zich uit voor onze nieuwsbrief, dan worden uw gegevens direct verwijderd op de mailinglijst

Delen met anderen

De Steven verstrekt uw persoonsgegevens nimmer aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Bij het verstrekken van uw gegevens aan een externe partij legt De Steven in een bewerkersovereenkomst vast dat uw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van De Steven worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Steven gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Sociale Media

Op deze site kunnen knoppen opgenomen zijn om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram | Pinterest, welke staan op hun websites (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws over ons bedrijf en onze branche, onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld de toelichting op de website van de consumentenbond voor uitleg hierover.

 De Steven gebruikt functionele en analytische cookies.

  • Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die uw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.
  • Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet De Steven hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

  • Ontvangt u de nieuwsbrief, dan kunt u zich altijd met één klik uitschrijven. Mocht u uw gegevens willen wijzigen of u tussendoor afmelden voor de mails van De Steven, stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.
  • Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kunt u niet laten verwijderen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@desteven.nl. De Steven zal zo snel mogelijk, binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

De Steven neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van De Steven maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wilt over de beveiliging van door De Steven verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met De Steven op via info@desteven.nl. Mochten we er samen niet uitkomen, dan hebt u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

https://www.desteven.nl/ is een website van JanStevens coaching, training & interimmanagement. De Steven is als volgt te bereiken:

  • Postadres: Brinkstraat 36  
  • Vestigingsadres: Brinkstraat 36
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 50825674
  • Telefoon: 0528-236030
  • E-mailadres: info@desteven.nl

Aanpassen privacyverklaring

De Steven behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.