Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Training functioneren en beoordelen voor leidinggevenden

De training of cursus Functioneren en beoordelen gaat in op het functioneringsgesprek, het voortgangsgesprek, het selectiegesprek, het disciplinaire of correctiegesprek, het aanzeggesprek. Wij verzorgen de training of cursus Functioneren en beoordelen middels een maatwerktraject.

training functioneren en beoordelen leidinggevende cursus

Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Neem meteen contact op!

Wilt u uw inzicht en vaardigheid in het functioneren en beoordelen van medewerkers ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Gesprekkencyclus binnen organisaties

Van een leidinggevende vraagt de gesprekkencyclus met uw medewerkers  inzicht en vaardigheid. Het begint al bij het selectiegesprek, het aanstellingsgesprek als basis voor het functioneren en beoordelen van uw medewerkers.  Maar ook het voortgangsgesprek, het functioneringsgesprek het beoordelingsgesprek, het disciplinaire gesprek tot het aanzeggesprek (ontslaggesprek). Wij verzorgen de training of cursus functioneren en beoordelen als complete training waar de gehele gesprekkencyclus in verwerkt is. Op maat afgestemd op uw situatie. Door groepstraining of individuele coaching.

Voor wie is de training geschikt?

De training is bestemd voor leidinggevenden in het hoger- en middenkader die:

 • hun kennis en inzicht willen vergroten wanneer het gaat over functioneren en beoordelen
 • inzicht willen hebben in oorzaken en oplossingen bij het disfunctioneren van medewerkers
 • inzicht willen hebben in motivatie bij medewerkers (en oorzaken en oplossingen voor demotivatie)
 • hun inzicht willen vergroten in alle vormen van personeelsinstrumenten: van aanstelling tot het exit gesprek

leerdoelen training functioneren en beoordelenInhoud van de training: leerdoelen

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Of u nu een individuele training volgt of een 2 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen Functioneren en beoordelen

Individuele coaching

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • uw rol als leidinggevende omtrent functioneren en beoordelen
  • uw situatie als leidinggevende
  • uw persoonlijke communicatie (sterke punten en valkuilen)
  • inzicht in de stijl van leidinggeven of communicatiestijl die u het meeste hanteert
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake functioneren en beoordelen
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op Functioneren en beoordelen is 6 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Functioneringsgesprekken

De training functioneringsgesprekken kan als afzonderlijke training uitgevoerd worden (zowel individueel als in de groep)

Beoordelingsgesprekken

De training beoordelingsgesprekken kan als afzonderlijke training uitgevoerd worden (zowel individueel als in de groep)

Selectiegesprekken

Voor leidinggevenden, HRM functionarissen, directieleden en managers hebben wij de training training selectiegesprekken voeren ontwikkeld.

2 daagse training functioneren en beoordelen (incompany)

training cursus functioneren en beoordelenWanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training functioneren en beoordelen willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training leiderschap voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 1 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 2 dagen. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 2 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Start en planning van de training

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.