Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Persoonlijke ontwikkeling leidinggevende: training en coaching

Persoonlijke ontwikkeling leidinggevende. U bent leidinggevende en u wilt een ontwikkeling doormaken als persoon maar ook in uw functie.  Waar liggen uw kwaliteiten en valkuilen? Hoe communiceert u en hoe zorgt u ervoor dat uw communicatieve vaardigheden verbeterd worden. Hoe gaat u om met uw tijd en zelfmanagement? Hoe zorgt u ervoor dat u overtuigend overkomt,  dat u conflicten positief tegemoet ziet en medewerkers vol zelfvertrouwen te woord staat? Wij verzorgen de training of cursus persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden middels een maatwerktraject. Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Neem meteen contact op!

training persoonlijke ontwikkeling leidinggevendeWilt u zich als leidinggevende zowel persoonlijk als in uw leidinggevende rol doorontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Combinatie van 5 trainingen

De training Persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden is een combinatie van 5 trainingen. U kunt ze als 1 geheel volgen maar ook afzonderlijk:

 • Training assertief leidinggeven

  • De training assertief leidinggeven verzorgen wij als 1 daagse training in de groep of als 5 individuele coachingssessies. Bekijk de training assertief leidinggeven.
 • Training persoonlijke effectiviteit voor leidinggevenden

 • Training timemanagement voor leidinggevenden

 • Training communicatie voor leidinggevenden

 • Conflicthantering voor leidinggevenden

leerdoelen persoonlijke ontwikkeling leidinggevendeInhoud van de training

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Of u nu een individuele training volgt of een 1 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden

Individuele coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • uw rol als leidinggevende bij de coachende rol van uw medewerkers
  • uw sterke punten en valkuilen bij het aansturen van medewerkers
  • uw persoonlijke communicatie (sterke punten en valkuilen)
  • inzicht in de stijl van leidinggeven die u het meeste hanteert
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden is 12 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling

De Steven is specialist in trainingen Persoonlijke Ontwikkeling. Bekijk al onze trainingen Persoonlijke ontwikkeling (ook bestemd voor niet-leidinggevenden).

Training Persoonlijke ontwikkeling

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Start en planning van de training

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

3 daagse training persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden (incompany)

Training persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevendenWanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training leiderschap voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 3 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 3 dagen. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 3 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Online training: Omgaan met stress en verandering in onzekere tijden

Webinar terugkijken?

Inschrijven?

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Online training: zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfverzekerd, zelfaanvaarding, zelfwaardering en zelfrespect, zelfbewust

Inschrijven?