Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Leerdoelen verkooptraining of salestraining

Onderstaand treft u een aantal leerdoelen voor de verkoop- of salestraining. Wij verzorgen zeer gerichte salescoaching waarbij uw leerdoelen vertrekpunt zijn voor de training.

Training verkoopvaardigheden: is dat het nu?

Leerdoelen sales- en verkooptrainingVerkoopvaardigheden werden van oudsher getraind in de traditionele verkoop- en salestraining. Dat veronderstelt dat het ontwikkelen van vaardigheid de sleutel tot succes was voor verkopers en accountmanagers. Maar verkopen gaat maar gedeeltelijk om vaardigheid. Er is meer nodig zoals discipline, inzet, doorzettingsvermogen en daadkracht. Lees verder: training van verkoopvaardigheden is vaak weggegooid geld!

Commerciële doelen en targets halen

Omzetdoelstellingen zijn richtinggevend voor verkopers en verkoopafdelingen. Wanneer ze gehaald worden werken ze stimulerend. Worden de doelstellingen niet gehaald dan zijn omzetdoelen eerder een belemmering dan een stimulans.

Omzetdoelen geven een richting aan.  Vaak wordt vergeten om ‘de weg er naar toe in te vullen’. Lees onze artikelen over:

Sales- en verkooptrainingen

De Steven verzorgt salestraining en verkooptraining opmaat. Meer informatie over de mogelijkheden? Onze trainingen zijn te combineren met alle trainingen op het terrein van Persoonlijke Ontwikkeling.

Bekijk salestrainingen

Acquisitievaardigheden

Acquisitievaardigheden zijn te ontwikkelen. In een zestal artikelen werken wij de 6 A’s uit die horen bij het acquisitiegesprek.

Gespreksvaardigheden en inzicht in de fasen bij het acquisitiegesprek

Acquisitievaardigheden

Voorbeelden van leerdoelen

Onderstaand treft u een aantal voorbeelden van leerdoelen voor salesmedewerkers en verkoopmedewerkers binnen uw organisatie. Maar ook voor leidinggevenden van de salesafdeling.

 

Verkopers en accountmanagers

Leerdoelen voor verkopers, accountmanagers, vertegenwoordigers:

Salesmanagers en verkoopleiders

Leerdoelen voor salesmanagers en verkoopleiders: kortom voor leidinggevenden die een salesteam aansturen.

Combinatie met andere trainingen

Bij De Steven kunt u leerdoelen voor de verkooptraining combineren met leerdoelen uit andere trainingen. Wij maken trainingen voor u opmaat. Bekijk ook leerdoelen voor de training:

Wat voor type verkoper bent u?

Een mogelijk leerdoel voor de verkooptraining is om uw inzicht in de eigen stijl van invloed te vergroten. Wat voor type mens bent u? Hoe communiceert u? Er is een viertal stijlen van invloed als volgt te benoemen:

  • een aardetype is gericht op feiten, details en zoekt concretisering in een verkoopgesprek
  • een luchttype is analytisch ingesteld, ook gericht op feiten maar is een denker en minder praktisch ingesteld
  • een vuurtype is gericht op emotie en gevoel, grote lijnen, lange termijnen, gedreven en ambitieus
  • een watertype is een gevoelsmens gericht op een goede sfeer, harmonie en enigszins conflictvermijdend

Wat voor type mens of wat voor type verkoper bent u? Waar herkent u zich het beste in? U kunt bij ons hiervoor een test doen om uw zelfinzicht te vergroten.

Doe de gratis (online) test!

Adviserende verkoop

De rol van verkoper verandert meer en meer. Het traditionele beeld van de verkoper die met zijn voet tussen de deur iemand iets probeert aan te smeren, is wel voorbij.  Meedenken met uw klant, kwalitatief de juiste adviezen uitbrengen: dat is van de huidige tijd. Daarom kunt u bij De Steven de training adviesvaardigheden combineren met de salestraining. Bekijk ook: training adviesvaardigheden.

Sales- en verkooptrainingen

Bekijk onze verkoop- en salestrainingen.

Salestraining

Overzicht persoonlijke leerdoelen

Wilt u inzicht in alle persoonlijke leerdoelen?

Persoonlijke leerdoelen

Overzicht alle trainingen

Wilt u overzicht van al onze trainingen?

Overzicht trainingen

 

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.