Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Omgaan met veranderingen: training en coaching

Veranderingen vinden plaats. Klein en groot. Ingrijpend en onbelangrijk. Een nieuwe autoweg. Een nieuw kabinet (of geen kabinet). Wijziging in de voetbalstand. Geboorte en overlijden. Nieuwe baan en ontslag. Verandering van werkgever of afdeling. De wereld verandert. Mijn omgeving verandert. Er is niets aan te doen. Ik heb er geen invloed op doorgaans. Maar hoe reageer je daarop?

Training en coaching

De Steven verzorgt de training of cursus omgaan met veranderingen. De Steven biedt coaching gericht op veranderingen in de organisatie of in de persoonlijke situatie. Wij verzorgen de training in diverse varianten:

Ontvang onze aanbieding!

Je kunt ons het beste even bellen en jouw vraag voorleggen. Dan kunnen we bekijken of jouw vraag bij ons past en wat de mogelijkheden zijn. En daarna maken wij een offerte.  Mailen mag natuurlijk ook.

Contact

Voor wie?

De training omgaan met veranderingen is bestemd voor deelnemers:

 • die moeite hebben om te gaan met veranderingen
 • die stress ervaren bij veranderingen
 • inzicht willen krijgen in hun natuurlijke reactie en patronen bij veranderingen
 • negatieve gevoelens ervaren bij veranderingen waar ze niet zelf voor hebben gekozen
 • beter willen communiceren over de gevolgen van de verandering
 • veranderingen eerlijk onder ogen willen zien
 • weerstand willen herkennen bij zichzelf en dit willen omzetten in een proactieve houding ontwikkelen tijdens veranderingsprocessen binnen organisaties
 • veranderingsbereidheid willen ontwikkelen

Leerdoelen training omgaan met veranderingen

Mogelijke leerdoelen zijn o.a.

Verwante leerdoelen

Training: omgaan met organisatieveranderingen

Veranderingen in organisaties kunnen een grote impact op medewerkers hebben. Dat gebeurt bij fusie of reorganisatie maar natuurlijk ook in tal van andere situaties. Zowel bij sterke groei van jouw organisatie of bij inkrimping spelen veranderingen een grote rol. De Steven heeft ruime ervaring bij het begeleiden en trainen van medewerkers die een dergelijke veranderingstraject moeten doormaken.

Wanneer meerdere personen uit jouw organisatie een training omgaan met organisatieveranderingen willen volgen, kunnen wij een training voor je samenstellen. Maar je begrijpt dat dit maatwerk is. Waar loopt jouw organisatie tegenaan of waar lopen jouw medewerkers tegenaan? Combinaties van groepstraining, workshops en individuele coaching behoren tot de mogelijkheden.

Coaching: veranderingen in de persoonlijke situatie

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen grote invloed hebben op de medewerker maar ook op het functioneren en de werkprestaties. Voorbeelden daarvan zijn echtscheiding, het verlies van een dierbare. De Steven biedt organisaties de mogelijkheid om een individueel coachingstraject te starten gericht op het verwerken van de verandering.

Rouwcoaching

Combineer leerdoelen!

Bij De Steven kun je leerdoelen combineren tot één maatwerktraject. Dat voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen. Leerdoelen gericht op veranderingen hebben vaak verwantschap met doelen uit andere trainingen zoals:

 • Rouw- en verlieservaringen
 • Stress of burnout
 • Persoonlijke Effectiviteit: inzicht in jouw kernkwaliteiten en valkuilen Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie