Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Feedback geven en ontvangen: training feedbackvaardigheden

Feedback geven en ontvangen: de training feedbackvaardigheden heeft als doel om uw feedbackvaardigheden verder te ontwikkelen. Wat is feedback? Hoe geef je feedback? Wat is kritiek? Hoe geef je kritiek? Maar ook: hoe ontvang je kritiek en feedback?

 • feedback geven en ontvangen trainingWanneer u binnen uw team de onderlinge feedbackvaardigheden wilt vergroten, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. Kern van de training is: hoe ga je met elkaar om? Hoe geef je elkaar feedback, hoe geef je elkaar kritiek? Maar vooral: hoe geef je elkaar opbouwende feedback of opbouwende kritiek?  Graag komen we hierover met u in gesprek. Meestal stellen we bij een teamtraining met u samen de leerdoelen vast middels een groepsinventarisatie. Bekijk ook: Training feedbackvaardigheden team
 • U kunt de training ook individueel volgen in een aantal korte en krachtige sessies. Combinaties met andere trainingen zijn prima mogelijk. Dat is het voordeel van een maatwerktraining! Individuele coaching

Schrijf u meteen in!

Wilt u effectiever feedback geven en ontvangen en daadwerkelijk vooruitgang boeken op uw leerdoelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u  nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Ontvang onze aanbieding!

Voor wie?

De training feedbackvaardigheden is bestemd voor iedereen:

 • die het soms moeilijk vindt om kritiek te geven en/of te ontvangen
 • die op de juiste wijze wil leren om feedback te geven aan de ander
 • die op de juiste wijze feedback wil leren ontvangen van de ander
 • die kritiek en feedback niet met elkaar wil verwarren
 • die oordelen, aannames en eigen perceptie wil minimaliseren in de eigen communicatie
 • die effectiever wil leren communiceren

Leerdoelen

Uw leerdoelen voor de training staan centraal tijdens de training. Bekijk onze leerdoelen gericht op het geven en ontvangen van feedback.

Leerdoelen feedbackvaardigheden

Teamtraining feedbackvaardigheden en communicatie

De teamtraining Feedback geven ontvangen is gericht op teamontwikkeling en het bevorderen van de open communicatie binnen uw team. Maatwerktraining gericht op uw situatie.

 • Doel

  team training feedback geven ontvangenDe training feedbackvaardigheden heeft als doel om de open communicatie binnen uw team te bevorderen en de feedbackvaardigheden van de teamleden verder te ontwikkelen. Wat is feedback? Hoe geef je feedback? Wat is kritiek? Hoe geef je kritiek? Maar ook: hoe ontvang je kritiek en feedback?

 • Voor wie?

  Wanneer u merkt binnen uw team dat de communicatie niet open is, stroef verloopt, soms aanvallend of defensief is kan een teamtraining gericht op het geven en ontvangen van feedback u helpen.

 • Teamtraining: groepsinventarisatie

  Wanneer u binnen uw team de onderlinge feedbackvaardigheden wilt vergroten, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. Kern van de training is: hoe ga je met elkaar om? Hoe geef je elkaar feedback, hoe geef je elkaar kritiek? Maar vooral: hoe geef je elkaar opbouwende feedback of opbouwende kritiek?  Graag komen we hierover met u in gesprek. Meestal stellen we bij een teamtraining met u samen de leerdoelen vast middels een groepsinventarisatie.

  Note*: de training is niet geschikt wanneer er ernstige teamconflicten zijn. In dat geval adviseren wij een traject gericht op teamontwikkeling.

 • Mogelijke leerdoelen van de training

  Hoewel de Steven maatwerktrajecten verzorgt, kunnen wij u wel een beeld geven van de mogelijke leerdoelen:

  • u wilt uw inzicht in communicatie en positieve beïnvloeding vergroten
  • u wilt inzicht in het verschil tussen feedback, kritiek en advies
  • u wilt uw vaardigheden vergroten in het geven van opbouwende feedback en kritiek
  • u wilt uw vaardigheden en inzicht vergroten in het ontvangen van feedback en kritiek
  • u wilt open en eerlijk communiceren
  • binnen teams: u wilt de openheid bevorderen

Combineer leerdoelen!

Bij De Steven kunt u leerdoelen combineren tot één maatwerktraject. Dat voorkomt dat u 35 trainingen moet volgen. Leerdoelen gericht op feedback geven en ontvangen hebben vaak verwantschap met doelen uit andere trainingen zoals:

 • Communicatietraining
 • Adviesvaardigheden
 • Persoonlijke Effectiviteit: inzicht in uw kernkwaliteiten en valkuilen
 • Teamontwikkeling

Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.