Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Persoonlijke effectiviteit: training en coaching

Persoonlijke Effectiviteit. Het doel van de training is om uw persoonlijke effectiviteit te vergroten en uw inzicht in uw kwaliteiten en valkuilen te ontwikkelen. Dat kan door een maatwerktraject te volgen. Van belang is om te achterhalen waar u uw persoonlijke effectiviteit zou willen / kunnen verbeteren.  De training voeren wij uit in meerdere varianten:

Schrijf u meteen in!

Wilt u uw persoonlijke effectiviteit vergroten en daadwerkelijk vooruitgang boeken op uw leerdoelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u  nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Ontvang onze aanbieding!

Voor wie?

De cursus persoonlijke effectiviteit is geschikt voor u wanneer:

 • u meer zicht wilt krijgen op uw eigen kwaliteiten
 • u zich meer bewust wilt worden van uw valkuilen
 • u een strategie wilt ontwikkelen om de eigen valkuilen te vermijden
 • u inzicht wilt hebben in de eigen irritatiezones
 • u inzicht wilt hebben in de invloed van uw gedrag op anderen
 • u inzicht wilt hebben in de invloed van het gedrag van anderen op uzelf
 • etc.

persoonlijke effectiviteit leerdoelenVoorkom dat u 35 trainingen gaat volgen!

Bij De Steven kunt u leerdoelen combineren. Een leerdoel komt nooit alleen. Maar vaak hebben ze onderlinge verwantschap. De training Persoonlijke Effectiviteit kunt u combineren met andere trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

De inhoud van de training hangt af van uw leerdoelen inzake persoonlijke effectiviteit. We hebben er een aantal voor u uitgewerkt. Staat uw leerdoel er niet tussen? Geen probleem! Wij leveren maatwerk!

Leerdoelen inzake persoonlijke effectiviteit

Individuele coaching: Persoonlijke Effectiviteit

Individuele training gericht op vergroten van uw Persoonlijke effectiviteit heeft het grootste rendement. U kunt werken aan uw eigen doelstellingen.

Onze eigenschappenanalyse zetten we in om uw kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Samen met u maken we een plan van aanpak gericht op uw doelstellingen zodat u daadwerkelijk ook uw doelen realiseert. De tijd tussen de sessies is juist zo belangrijk om het geleerde toe te passen.

 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op persoonlijke effectiviteit is ca. 6 sessies. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

 • Start en planning van de training

  Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. Bovendien: Trainingen gaan altijd door! Wij zeggen geen training af wegens te weinig deelname. Uw training gaat altijd van start.

Bekijk: maatwerktraining Persoonlijke Effectiviteit

2 daagse training Persoonlijke Effectiviteit (Incompany)

De training persoonlijke effectiviteit is bestemd voor ieder die vanuit eigen kracht zich wil door ontwikkelen. Wij verzorgen deze training op maat in geheel Nederland voor bedrijven en organisaties die persoonlijke effectiviteit willen bevorderen binnen de eigen organisatie.

Praktische informatie

Praktische informatie over de training:

 • Werkwijze

  De 2 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij uw situatie.

 • Duur

  De training persoonlijke effectiviteit duurt 2 dagen.  We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 2 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combineer leerdoelen!

Bij De Steven kunt u leerdoelen combineren tot één maatwerktraject. Dat voorkomt dat u 35 trainingen moet volgen. Leerdoelen gericht op Persoonlijke Effectiviteit hebben vaak verwantschap met doelen uit andere trainingen zoals:

 • Communicatietraining
 • Timemanagement
 • Sales- en verkooptraining
 • Adviesvaardigheden

Bekijk al onze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie