Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Delegeren en loslaten: training en coaching

De training of cursus delegeren en loslaten is bestemd voor leidinggevenden, managers, bedrijfsleiders, directeuren. Oftewel:  ieder die in het hoger kader of middenkader een leidinggevende functie vervult en meer wil leren delegeren. We voeren de training opmaat uit: individueel of bij meerdere deelnemers in groepen. Zowel incompany als op onze eigen locaties.

Neem meteen contact op!

training cursus delegeren en loslatenWilt u of moet u in uw leidinggevende functie meer taken delegeren en loslaten? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Voor wie is de training geschikt?

De training is bestemd voor leidinggevenden in het hoger en middenkader die:

 • meer inzicht willen hebben in hoe je taken kunt delegeren?
 • inzicht willen hebben in welke taken je wel en niet kunt delegeren
 • hun inzicht willen vergroten hoe je bevoegdheden en verantwoordelijkheden kunt delegeren
 • taakvolwassenheid en zelfstandigheid binnen hun team willen vergroten
 • willen bevorderen dat het team, de afdeling of de organisatie minder afhankelijk wordt van de leidinggevende
 • zich het proces van delegeren stap voor stap eigen willen maken

leerdoelen training delegeren en loslatenInhoud en leerdoelen

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Of u nu een individuele training volgt of een 1 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen delegeren en loslaten

Individuele coaching gericht op delegeren en loslaten

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • uw persoonlijke vraagstukken wanneer het gaat over delegeren en loslaten
  • uw valkuilen bij loslaten en wellicht de moeite die u hebt met loslaten
  • uw persoonlijke timemanagement leerdoelen
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake delegeren en loslaten
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op delegeren en loslaten is 4 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling

Start en planning van de training

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

1 daagse training delegeren en loslaten voor leidinggevenden (incompany)

Opleiding delegeren voor leidinggevendenWanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training delegeren en loslaten willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training leiderschap voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 1 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 1 dag. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 1 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

 

Contact met de Steven