Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Training zelfpresentatie en persoonlijke uitstraling

De training uzelf leren presenteren en persoonlijke uitstraling is in feite geschikt voor iedereen die professioneel wil overkomen. Dat kan zijn tijdens het verkoopgesprek, het sollicitatiegesprek maar ook in uw verschijning van iedere dag.

Training zelfpresentatie en uitstraling

Wij verzorgen de training zelfpresentatie en uitstraling voor particulieren en bedrijven.

Voor wie?

De training is geschikt voor u wanneer:

  • u overtuigd wilt overkomen op anderen
  • u vol vertrouwen wilt deelnemen aan de vergadering of het werkoverleg
  • u de juiste uitstraling wilt hebben bij gelegenheden
  • u representatief voor de dag wilt komen tijdens sollicitatiegesprekken, acquisitiegesprekken of tijdens presentaties die u moet geven
  • u de neiging hebt om uzelf te verstoppen of onzichtbaar te zijn in gesprekken
  • u wilt netwerken

Leerdoelen bepalen de inhoud

Leerdoelen bepalen de inhoud. Daarbij kunt u denken aan: zelfbewust overkomen, inzicht in uw uitstraling, bewustwording van uw representatie etc. We hebben ze gebundeld onder de leerdoelen voor presenteren en spreken in het openbaar.

Leerdoelen presenteren

Individuele aanpak en werkwijze

De training zelfpresentatie verzorgen wij door individuele coaching.  U start met een intakegesprek van 1,5 uur waarbij wij uw wensen op de rij zetten maar waar we ook een analyse maken ten aanzien van de ontwikkelpunten van uw zelfpresentatie. Daarna bieden we u een tweetal individuele trainingssessies van twee uur waar we heel actief met u aan de slag gaan.

Onderwerpen

Tijdens de training komen er een aantal onderwerpen aan de orde:

  • bewustwording van uw persoonlijke uitstraling
  • wat is uw natuurlijke stijl en wat is uw natuurlijke uitstraling?
  • uzelf op een natuurlijke wijze profileren: hoe moet dat?
  • Mensen zeggen vaak: als het er niet in zit komt er niet uit maar de vraag tijdens deze training is: komt er wel uit wat er in zit?

Hebt u vragen?

Wilt u uzelf beter leren presenteren en werken aan uw persoonlijke uitstraling? Natuurlijk hebt u  nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij!

Neem meteen contact op!

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.