Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Energie door lichamelijk contact

Je voelt je moe en futloos en je hebt geen idee wat de reden is dat je je zo voelt. Je voelt je gewoon down terwijl je eigenlijk helemaal geen reden hebt om je down te voelen. Het lijkt wel of je alle negatieve energie die je omgeving uitstraalt bij jou zijn binnengekomen en opgeslagen.

Je hebt ontzettend de behoefte aan een schouder om op te leunen. Niet letterlijk om op te leunen maar fysiek je even goed en veilig voelen. Het is als het ware dat je de energie en kracht van een ander nodig hebt om jezelf weer op te laden.

Veilige omgeving belangrijk

Je kunt dit alleen maar doen met een persoon die heel dicht bij je staat en waar jij je veilig bij voelt en je op je gemak bent. Een stevige omhelzing, een knuffel die net even iets langer duurt dan een knuffel eigenlijk moet zijn. De persoon in kwestie even dicht tegen je aandrukken om de energie van de ander te voelen en waar jij je meekunt opladen.

Je vertelt dit niet aan anderen dat je dit voelt en nodig hebt want als je dat doet vinden ze je maar. Dus vertel je het maar aan niemand en blijf je met de gedachten lopen dat jij jezelf toch wel gek en bijzonder vindt, wie doet nu zoiets? Je bent vast de enige die hier behoefte aan heeft en dit zo voelt.

Ben je hooggevoelig?

Weet je dat dit helemaal niet raar of bijzonder is? Er zijn nog 1 op de 5 personen die hetzelfde voelen en nodig hebben als jij? Het zijn die personen die hoogsensitief en hooggevoelig zijn, die dit nodig hebben en hetzelfde voelen als jij. Wat kun jij doen om in een omgeving te zijn waar jij je goed en energiek voelt? Ga eens in gesprek met een coach, die kan je hier meer over vertellen en laten zien hoe jij je goed, krachtig en energiek kan voelen.

Jongerencoaching

In contact komen met een coach voor jongeren of studenten? Heb je hulp nodig?

Coaching voor jongeren

Auteur

Dit artikel is geschreven door Annita Smit.

Annita Smit trainer coach en jongerencoach


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Nieuwste e-book: talenten en kwaliteiten: jouw houvast en zekerheid!

Je kunt nu het nieuwste e-book (PDF) aanschaffen van Jan Stevens over: talenten en kwaliteiten, jouw houvast en zekerheid.

Je kunt ook de boekpresentatie van 27 januari gratis terugkijken. Inschrijven?

Talenten en kwaliteiten / e-book

Meer informatie?

Authentiek communiceren

Wil je werken aan jouw communicatie? E-book authentiek communiceren is te bestellen via de webshop!

ebook communicatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.