Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Communicatietraining voor leidinggevenden

Communicatietraining voor leidinggevenden. De training gespreksvaardigheden en communicatie is bestemd voor leidinggevenden zowel uit het hoger kader als middenkader. Wij verzorgen de training of cursus communicatie voor de leidinggevende middels een maatwerktraject. Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching.

Neem meteen contact op!

Wilt u uw communicatie als leidinggevende verbeteren en verder ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Voor wie is de training geschikt?

training cursus communicatie voor de leidinggevendeU bent leidinggevende en u wilt uw inzicht en  vaardigheden in communicatie vergroten. U wilt duidelijk zijn in de eigen communicatie maar u wilt ook duidelijkheid bevorderen in de communicatie binnen het team of de organisatie. U wilt inzicht hoe u de interne communicatie kunt verbeteren. Hoe ga je om met het proces van afspreken, uitspreken, aanspreken en bespreken? 

De training is bestemd voor leidinggevenden in het hoger en middenkader die:

 • hun kennis en inzicht willen vergroten n de eigen communicatiestijl
 • de stijl van communiceren willen herkennen bij teamleden en hierop willen aansluiten
 • de communicatievormen binnen de organisatie zoveel mogelijk willen benutten
 • de interne communicatie willen versterken en bevorderen
 • een open cultuur willen stimuleren waarbij teamleden elkaar feedback kunnen geven in een veilige omgeving
 • inzicht willen hebben in instructie, overleg en participatie
 • het proces van afspreken, aanspreken op, bespreken en uitspreken van willen versterken
 • zich willen door ontwikkelen in gespreksvaardigheden waar het gaat om de gesprekkencyclus binnen de organisatie (functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek)
 • zich willen door ontwikkelen in de communicatievormen zoals het werkoverleg, vergaderingen

leerdoelen training communicatie leidinggevende of managerInhoud van de training: leerdoelen communicatie voor leidinggevenden

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training.

Of u nu een individuele training volgt of een 1 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Leerdoelen communicatie voor leidinggevenden

Individuele coaching gericht op communicatie voor leidinggevenden

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • inzicht in de eigen communicatiestijl
  • uw persoonlijke communicatie (sterke punten en valkuilen)
  • inzicht in de stijl van leidinggeven die u het meeste hanteert
  • vermijden van valkuilen bij eigen communicatie
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake communicatie voor leidinggevenden
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op communicatie voor leidinggevenden is 5 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combinatie met andere leiderschapstrainingen: maatwerk

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling

1 daagse training communicatie voor de leidinggevende (incompany)

Wanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training communicatie voor leidinggevenden willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training communicatie voor leidinggevenden voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 1 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 1 dag. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 1 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Doelgericht vergaderen

training cursus communicatie voor leidinggevendeSpeciaal voor leidinggevenden die regelmatig de rol van voorzitter moeten vervullen hebben wij de training training doelgericht vergaderen voor voorzitters ontwikkeld.

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.