Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Algemene managementfuncties: hoger kader of directiefuncties

Past een algemene managementfunctie bij u? Of een functie als directeur of in het hoger management? Een belangrijke vraag voor veel managers en leidinggevenden waarop antwoord gegeven moet worden.

Vier typen leidinggevenden

We hebben een viertal typen leidinggevenden of managers benoemd waarvan de strategisch manager vooral past in een algemene managementfunctie. Maar ook de resultaatgerichte manager en de people manager zouden prima in het hoger kader functioneren echter afhandelijk van de organisatieomvang en de fase waarin uw organisatie zich bevindt.

Doe de leiderschapstest!

Wilt u weten waar uw individuele leiderschapskwaliteiten liggen? Of wilt u weten over welke  kwaliteiten en ontwikkelpunten uw managementteam beschikt? 

Leiderschapstest

Wat doet het algemene management?

Het management van een organisatie houdt zich toch vooral bezig met het uitzetten van de grote lijnen en is minder uitvoerend ingesteld. Zaken als visie en strategie ontwikkelen zijn van belang zoals verwoord bij het managen van richting en resultaat.

coaching past leidinggevende functie bij mij?Onderzoek: welke leidinggevende functie past het beste bij mij?

Dit artikel is geschreven in de serie: past een leidinggevende functie bij mij en zo ja wat voor type manager of leidinggevende ben ik dan oftewel: wat voor leidinggevende functie past bij mij?

Ontwikkeling van uw managementteam

Voor uw managementteam hebben wij een management-development traject ontwikkeld en verzorgen we tal van trainingen gericht op leiderschap voor het hoger kader. Zie ook de door ons ontwikkelde leerdoelen voor managers.

Waar ligt de kracht van uw managementteam?

Om te onderzoeken of uw managementteam niet te eenzijdig is samengesteld kunnen we onderzoeken waar de kwaliteit van uw managementteam ligt middels de door ons ontwikkelde  leiderschapstest.

Wat voor type manager of leidinggevende bent u?

Dit artikel is geschreven in de serie: wat voor type manager of leidinggevende bent u?

Wat voor type manager of leidinggevende bent u?

Trainingen gericht op leiderschapsontwikkeling

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Coach Jan Stevens