Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Klikgesprek en Advies

adviesgesprek De Steven training en coachingVaak horen we in onze coachingspraktijk dat er wel een klik moet zijn tussen de trainer / coach en de deelnemer. Wanneer we doorvragen wat deze klik dan is horen we vaak dat het om een 'goed gevoel' gaat. Men weet vaak moeilijk te benoemen wat die klik nu precies is en waaruit deze moet bestaan.

Een wederzijdse klik

De klik omschrijven wij als volgt:

  • de organisatie of de deelnemer heeft er vertrouwen in dat de trainer/coach in staat is samen de doelstellingen te halen die aan de voorkant van het traject worden geformuleerd
  • de trainer/coach heeft er vertrouwen in dat samen de benoemde doelstellingen zullen worden behaald (de deelnemer(s) is/zijn gemotiveerd en in staat om benoemde doelstellingen te behalen.

Is dit wederzijdse vertrouwen er niet of onvoldoende dan zullen wij een traject zoals dat voorligt niet starten om de eenvoudige reden dat we weten dat we de beoogde resultaten dan niet zullen behalen.

Gratis adviesgesprek?

Wanneer u gebruik wilt maken van een gratis adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen voor de planning. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0528 236030.

Vragen via ons webformulier

U kunt uw vraag ook stellen via ons webformulier:

  • Vragen over coaching of training voor particulieren
  • Vragen over coaching, training, outplacement teamontwikkeling, organisatieontwikkeling voor zakelijk

contact trainingsbureau De Steven