Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager?

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager? De vraag of u over de kwaliteiten en competenties beschikt om een leidinggevende functie te vervullen kunnen wij samen met u onderzoeken. Hiervoor benutten wij onze leiderschapstest.

Past een leidinggevende functie bij u? Geschikt als manager?

Voor wie?

Coaching op voornoemd vraagstuk is geschikt voor leidinggevenden in het middenkader, hoger kader maar ook voor directeuren en ondernemers. De vraag is actueel in de volgende situaties:

 • U vervult nog geen leidinggevende functie maar u ambieert op termijn een leidinggevende functie. U twijfelt ook nog wel een beetje in hoeverre een leidinggevende functie écht bij u past. En wilt u het eigenlijk wel?
 • U vervult al een leidinggevende functie maar u vraagt zich af of dit nu écht is wat bij u past. Vindt u het eigenlijk wel zo leuk en zou u niet liever iets anders doen dan leidinggeven?
 • U vraagt zich af welk type functie van leidinggevende het meest bij u past? Met andere woorden: zit u wel op de goede plek? Matcht het type leidinggevende functie die u nu vervult met het type leidinggevende functie dat bij u past.
 • U krijgt kritiek vanuit het team of de organisatie waar u werkt en men vindt dat u als leidinggevende onvoldoende functioneert. Of een leidinggevende functie bij u past, wilt u onderzocht hebben middels een verbetertraject voor leidinggevenden.

Werkvorm: individuele coaching

Het traject gericht op het vraagstuk of een leidinggevende- of managementfunctie bij u past voeren wij uitsluitend uit door: individuele coaching

Leiderschapstest

Tijdens de eerste sessie nemen wij onze leiderschapstest af die inzicht geeft in uw leiderschapsstijl en leiderschapsvaardigheden. Vervolgens laat u door een drietal respondenten de 360-graden feedbackvariant invullen. De test werken wij voor u uit. In de twee daarop volgende sessies bespreken we de uitkomsten. De testen en de gesprekken leiden tot een aantal gezamenlijke conclusies.

Wilt u informatie over onze leiderschapstest?

Inhoud

 • over welke vaardigheden u zou moeten beschikken als leidinggevende?
 • analyse van de vaardigheden waarover u reeds beschikt aan de hand van de leiderschapsvaardighedentest
 • analyse van de vaardigheden die u nog zou moeten ontwikkelen
 • de leiderschapsstijl die het beste bij u past
 • wat voor type leidinggevende functie past het beste bij u en in welke soort leidinggevende functies u het beste tot zijn recht komt
 • wat kost u energie als leidinggevende en wat levert u energie op?
 • wat is uw motivatie om leidinggevende te worden?

Duur

De duur van een individueel coachingstraject is 3 sessies van 1,5 uur.

Investering

Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie