Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Training inzetbaarheidbevordering voor medewerkers

Medewerkers die zich verantwoordelijk weten voor hun eigen inzetbaarheid zullen minder snel verzuimen dan medewerkers die daar geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Iedereen is verantwoordelijk voor:

 • Eigen motivatie
 • Flexibiliteit
 • Veranderbereidheid
 • Vitaliteit
 • Flexibiliteit

Bewustwording is van groot belang.

Training Inzetbaarheid medewerker

Neem meteen contact op!

Wil je jouw medewerkers trainen op inzetbaarheidsbevordering? Aarzel niet langer maar schrijf je meteen in voor de training! Natuurlijk heb je nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! Je kunt jouw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Doel

Als doel van de training omschrijven wij: bewustwording dat de medewerker verantwoordelijk is voor eigen verzuim, aanwezigheid en inzetbaarheid. Maar kennis en inzicht is ook van belang en komt aan de orde in de training. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om ziekmelding, ziekteverlof aanvragen, begrijpen dat ziekte wat anders is dan arbeidsongeschiktheid. Ook begrijpen en inzien dat leidinggevenden ziekteverlof kunnen afwijzen en dat ziekte niet altijd tot verzuim hoeft te leiden.

Maatwerk is noodzakelijk

We bieden de training op maat aan. De invulling hangt af van de leerbehoeften en ook van de inschatting waar jouw medewerkers staan in dit proces. We hebben een aantal leerdoelen voor je uitgewerkt die je kunnen ondersteunen bij de invulling van de training.

Mogelijke onderwerpen

 • inzicht in: wat is ziekte, wat is gezondheid,
 • ziek en arbeidsongeschikt: wat is het verschil?
 • ziekteverlof vragen. heb je vooraf nagedacht over de consequenties, oplossingen en mogelijkheden?
 • frequent verzuim en communicatie met de leidinggevende
 • inzicht in andere vormen van verlof
 • verantwoordelijk voor verzuim, inzetbaarheid, re-integratie
 • meedenken over re-integratie

Inzetbaarheid en autonomie

Inzetbaarheid en autonomie: twee termen die verwantschap hebben. Vind je het van belang dat medewerkers een proactieve houding ontwikkelen om eigen inzetbaarheid te vergroten door aandacht en acties voor eigen gezondheid, motivatie, competenties en flexibiliteit? Vind je het van belang dat zij met voorstellen komen voor invulling en ontwikkeling van hun eigen werk (job craften)?

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.