Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Leiderschapsprogramma

Leiderschapsprogramma’s kunnen wij op maat voor jouw organisatie samenstellen. Belangrijk is dat het programma aansluit qua leiderschap en stijl bij de behoefte van jouw organisatie en bij de fase waarin jouw organisatie verkeert.

We hebben tal van vormen ontwikkeld die we kunnen inzetten voor jouw organisatie zoals:

Training en opleiding

Training en opleiding van jouw leidinggevenden of managers gericht op bijvoorbeeld resultaatgericht leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling van de leidinggevende, functioneren en beoordelen, coachend leiderschap of resultaatgericht leidinggeven etc. Je treft ze allemaal opgesomd onder: leiderschapsontwikkeling.

Coaching

Individuele coaching van de leidinggevende gericht op de eigen persoonlijke leerdoelen en op de leerdoelen in het kader van leiderschap. Waar wij goed in zijn is om persoonlijke ontwikkeling te koppelen aan leiderschapsprogramma's. Je kunt jouw persoonlijke leerdoelen dus combineren met jouw leiderschapsleerdoelen.

En dat in één maatwerktraject.

Leiderschapsprogramma

Neem meteen contact op!

Wil je jouw leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf je meteen in voor de training! Natuurlijk heb je nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! Je kunt jouw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Leiderschapskwaliteiten

Leiderschapsvaardigheden train je, leiderschapskwaliteiten ontwikkel je. Maar wat zijn leiderschapskwaliteiten precies. Wat is het verschil tussen management vaardigheden en kwaliteiten?

Leiderschapskwaliteiten

Leiderschapsvaardigheden

Leiderschapsvaardigheden zoals: conflictvaardigheden, assertief leidinggeven, gespreksvaardigheden voor personeelsgesprekken, communicatieve vaardigheden etc.

Leiderschapsvaardigheden

Leiderschapsstijl

Heb je inzicht in jouw natuurlijke leiderschapsstijl? Weet je hoe je deze stijl kunt ontwikkelen? Ben je je bewust van de kracht van jouw stijl en wanneer je deze kunt inzetten?

Leiderschapsstijlen

Hoge verantwoordelijkheid

Leidinggevenden hebben een behoorlijke verantwoordelijkheid. Enerzijds moeten zij in organisatiebehoeften voorzien en moeten zij doelstellingen halen. Afhankelijk van waar en aan wie men leidinggeeft moeten ze zich ook zelf kunnen verantwoorden naar hoger geplaatsten binnen de organisatie.

Anderzijds stellen ze mensen aan in hun functie, beoordelen het functioneren van andere mensen, moeten ze in sommige gevallen ingrijpen en mensen ontslag aanzeggen. Kortom: het is een bijzondere verantwoordelijkheid die andere mensen behoorlijk kan raken.

Zelfinzicht en leiderschapsstijl

Zelfinzicht, reflectie op eigen gedrag is belangrijk in iedere leidinggevende functie. Wat voor impact heeft jouw gedrag op jouw teamleden en wat voor impact heeft het gedrag van jouw teamleden op jou? Kortom: je ken je zelf goed, je weet wie je bent, waar jouw kracht ligt, wat jouw valkuilen zijn. Kortom: zelfkennis is van belang. Je kent jouw natuurlijke leiderschapsstijl en je weet deze te hanteren. Wat voor type mens ben jij? Wat voor leiderschapsstijl past het beste bij jou?

  • Natuurlijke leiderschapsstijl watermanager
  • Natuurlijke leiderschapsstijl vuurmanager
  • Natuurlijke leiderschapsstijl aardemanager
  • Natuurlijk leiderschapsstijl luchtmanager

Leiderschapsstijl

Wat voor type leidinggevende bent u?

Wat voor leidinggevende functie past bij jou?

De eerste vraag is vaak: ben ik geschikt als leidinggevende. Maar stel het antwoord is: JA. Wat voor leidinggevende functie past dan het beste bij jou?

Kortom: ben je leidinggevende op strategisch, tactisch of operationeel niveau?

  • Het hangt er maar van af waar en aan wie je leidinggeeft. In de ene leidinggevende functie moet je kennis hebben van financiën terwijl dat bij een andere functie helemaal niet aan de orde is.
  • In de ene functie moet je beschikken over de vaardigheid om de visie en strategie van de organisatie neer te zetten. In de andere functie is dit geheel of bijna niet aan de orde.

Vaardigheden

Over welke vaardigheden moet een leidinggevende beschikken? En over welke vaardigheden beschik jij? Lees meer: vaardigheden van de leidinggevende

Ontwikkeling leiderschapsvorm

Steeds groter wordt de behoefte aan nieuwe of moderne leiderschapsvormen waarbij andere leiderschapsprincipes belangrijk worden. Is jouw organisatie daarop toegerust? Zijn jouw leidinggevenden daarop toegerust? De tijd van autoritair en patriarchaal waarbij de leidinggevende de lakens uitdeelde is voorbij. Eerder is behoefte aan verbindend leiderschap, authentiek, inspirerend, dienend of natuurlijk leiderschap. Toch zijn dat behoorlijke organisatieveranderingen wanneer je de omslag wilt maken naar nieuwe vormen van leiderschap. Meer weten over diverse leiderschapsvormen?

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.