Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Webinar op maat voor jouw organisatie?

Webinar of online training

Steeds vaker krijgen we de vraag om een webinar te maken voor één specifieke organisatie. Bijvoorbeeld een training gericht op leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling. Waar alleen de medewerkers van jouw bedrijf zich op kunnen inschrijven maar ook heel doelgericht vragen kunnen stellen. Zeker in Coronatijd een mooie toevoeging af en toe.  Heb je daar interesse in? Neem contact met ons op!

Waarom?

Bedrijven doen de deuren zomaar dicht ten gevolge van de overheidsmaatregelen. En dat begrijp ik wel. Hoewel het in mijn ogen soms ook wel erg drastisch is gegaan. Abrupt en drastisch! En wat mij betreft erg eenzijdig. Want je kunt als organisatie toch niet stoppen met persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers? Je kunt toch niet ophouden met leiderschapsontwikkeling? Het moet door! Dan maar op een andere manier. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Voorbeelden

Voorbeelden zijn er genoeg zoals:

 • Leidinggeven op afstand vraagt om nabijheid
 • Thuiswerken: zelfregie en zelfmotivatie
 • Stress door de coronacrisis
 • Jouw persoonlijke communicatie verbeteren
 • Hoogbegaafd: gave of probleemgeval
 • Hoogsensitiviteit en persoonlijk leiderschap
 • Delegeren en motiveren
 • Functioneren en beoordelen
 • Verbetertraject bij disfunctioneren
 • Timemanagement

Neem meteen contact op!

Hoe?

We kunnen webinars maken voor jouw bedrijf. Ook gehele online leerprogramma's. Of trainingen via teams en zoom en groepjes van 8 personen. We kunnen jouw medewerkers online coachen via skype, zoom of teams. Op alle terreinen van persoonlijke ontwikkeling. Om ze te motiveren, om verzuim te voorkomen. Om, zoals mijn collega het zegt: inzetbaarheid te vergroten.

 • Webinar: voor- en nadelen

  Een webinar heeft als voordeel dat het kort en krachtig is en dat je heel veel informatie kunt meegeven. Bovendien kunnen er veel deelnemers tegelijk aan meedoen. Dat bepaalt de prijs in positieve zin. Na afloop krijgt ieder een replay toegestuurd.  Nadeel is dat er een beperkte interactie mogelijk is.

 • Online trainingen via zoom of teams

  Een online training via zoom of skype heeft juist als voordeel dat er interactie is. Op voorwaarde dat  je het aantal deelnemers inperkt tot bijvoorbeeld zes of acht personen. Je kunt elkaar dan ook zien. Het nadeel is dat het veel duurder is door de kleine groepen.

 • Online coaching

  Iedere dag coachen wij online. In Nederland maar ook in België, Duitsland en zelfs in Spanje.

Interesse?

Neem contact met ons op. De kortste klap is de telefoon even pakken en bellen. Maar je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Neem meteen contact op!

Webinar of online training organiseren

Velden met een * zijn verplicht.


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.