Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Bore-out coaching

Ben je bore-out geraakt en zoek je coaching en begeleiding. Wij kunnen jou begeleiden wanneer je burn-out of bore-out bent. De Steven verzorgt coaching voor:

 • bedrijven en organisaties
 • jongeren en volwassenen
 • particulieren
 • bij hoogbegaafdheid

Voor wie?

We begeleiden je bij een bore-out:

 • bij het vinden van de juiste uitdaging in jouw loopbaan
 • bij het zoeken naar jouw drijfveren en behoeften
 • bij het vinden van voldoening en werkplezier
 • bij een gezonde energiebalans: energievreters en energiegevers
 • bij het maken van keuzes in jouw leven
 • bij de echt belangrijke zaken in jouw leven en de balans privé en werk
 • bij bewustwording rond persoonlijkheidsfactoren die een rol spelen bij bore-out
 • bij het ontwikkelen van stressbestendigheid en stressweerbaarheid
 • bij het ontwikkelen van autonomie
 • bij hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit als daar sprake van is

Bore-out coaching

Combineer jouw persoonlijke doelen tot 1 training

Bij De Steven kun je jouw persoonlijke leerdoelen combineren tot 1 persoonlijk leertraject. Of het nu om de training persoonlijk leiderschap gaat, autonomie training of een combinatie naar loopbaanbegeleiding. Alle onderwerpen die betrekking hebben op jouw bore-out kun je combineren in een persoonlijk coachingsstraject.

Ook jouw carrière nemen we onder de loep. Zit je wel op de juiste plek? Kun je jouw talent voldoende kwijt in jouw functie? Word je wel uitgedaagd in jouw functie of word er te weinig van je gevraagd?

Aanvullende informatie

Hoe ziet een coachingsstraject eruit?

Voel je je  oververmoeid? Is er te weinig focus op jouw werk? Heb je het idee dat je bore-out, overwerkt of overspannen bent? Heb je het gevoel dat je op het randje zit? Dreigt uitval en verzuim op jouw werk of zit je al ziek thuis?

 • Intakegesprek

Ieder coachingsstraject start met een intakegesprek. Eventueel kan dat ook online via skype of via andere programma’s. We stellen samen met jou vast wat jouw hulpvraag is en hoe we jou daarbij zouden kunnen helpen.

Je ziet voor jezelf een aantal ontwikkelpunten op het persoonlijke vlak. Dat is een breed begrip en daarom is verfijning nodig van jouw leerdoelen. Bovendien stellen we samen de duur van het traject vast.  

 • Duur van een coachingsstraject

De duur van een coachingsstraject is afhankelijk van het inventarisatiegesprek. Ook de frequentie hangt af van jouw situatie.

Stressmanagement

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.