Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Wat staat er op jouw bucketlist?

Een bucketlist is een lijst met dingen die je graag wil realiseren tijdens jouw leven. Ik noem het ook wel een wensenlijstje. Vaak wordt het gebruikt wanneer mensen ernstig ziek zijn. Ze hebben dan nog een soort van laatste wens. Het woord schijnt te komen van ‘kick the bucket’ wat duidt op ‘de pijp uitgaan’.

Wensen tijdens het leven

Wat is er beter dan jouw wensen te vervullen terwijl je volop leeft en nog in jouw kracht bent? Waarom stel je geen bucketlijst op terwijl je jong, gezond, energierijk bent of anders gezegd: waarom zou je wachten tot je ziek wordt en het wellicht (bijna) niet meer kan?

Wat zijn de waarden in jouw leven?

In ieder geval is het goed om na te denken over wat je belangrijk vindt tijdens jouw leven. Vind je het belangrijk dat je veel geld en vermogen verzamelt? Is het voor jou van belang om veel bezittingen te verwerven? Of hecht je juist aan immateriële zaken zoals geluk, tijd en aandacht voor jouw gezin, liefde voor jouw kinderen?

bucketlist

Dromen zijn geen bedrog

Een bucketlijst tijdens het leven heeft alles te maken met dromen die geen bedrog zijn. Heb je bepaalde dromen die je wilt verwezenlijken? Doe het tijdens jouw leven en tijdens jouw gezonde dagen! Zorg ervoor dat dromen geen bedrog worden!

Dromen realiseren?

Wensenlijst voor jouw werk

Heb je ook een wensenlijst voor jouw werk gemaakt? Wat staat erop? Salarisverhoging, carrièreplanning? Of werkplezier, ontwikkeling van jouw kwaliteiten? Kortom: wat vind je belangrijk tijdens jouw loopbaan?

Wat wil je eigenlijk?

Wil je meer weten over wat je zou willen? Lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Wat zou je willen?

Bekijk de webshop!

Bekijk onze webshop met e-books, webinars en persoonlijkheidstesten.

Webshop De Steven

 

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Jan Stevens


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.