Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Individuele coaching leidinggevenden

Individuele coaching leidinggevenden. De Steven biedt individuele coaching en begeleiding voor leidinggevenden, managers, directieleden op een tweetal vlakken: leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een krachtig instrument in het kader van persoonlijke ontwikkeling of leiderschapsontwikkeling. Het is immers maatwerk en precies toegesneden op jouw situatie.

Wat voor coachingstrajecten kunnen wij voor je verzorgen?

De Steven verzorgt de volgende coachingstrajecten:

Coaching en begeleiding leidinggevenden en managers

Neem meteen contact op!

Wil je een training volgen door individuele coaching? Aarzel niet langer! Natuurlijk heb je nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer je contact met ons opneemt, zetten wij alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! Je kunt jouw vraag ook per e-mail stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Voorkom dat je 18 trainingen moet volgen!

Een individueel maatwerktraject voorkomt dat je talloze leiderschapstrainingen moet volgen. Je kunt ze namelijk allemaal combineren tot 1 traject precies gericht op jouw situatie. Direct toepasbaar in de eigen omgeving.

Voor wie is coaching geschikt?

Individuele coaching en begeleiding is bestemd voor leidinggevenden in het hoger en middenkader die:

 • Voor zichzelf een aantal ontwikkelpunten zien op het vlak van leidinggeven, of vraagstukken hebben waar ze soms mee worstelen en die ze wel eens met een onafhankelijke coach buiten de organisatie willen bespreken. Of vraagstukken waar je soms mee worstelt en die je weleens met een onafhankelijke coach buiten jouw organisatie wilt bespreken.
 • Voor zichzelf een aantal ontwikkelpunten zien op het persoonlijke vlak. Dat is een breed begrip en derhalve is een goede inventarisatie van groot belang.

Leerdoelen individuele coaching leidinggevenden

Je bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van een coachingstraject.

Wij stellen namelijk jouw leerdoelen centraal. Maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen individuele coaching leidinggevenden

leerdoelen coaching van de leidinggevende of manager

Coaching gericht op leiderschapvraagstukken

individuele coaching leidinggevendeEen individuele maatwerktraining gericht op jouw situatie en in jouw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met jou de leerdoelen vast voor een coachingstraject. Jouw traject wordt ‘op maat’ aangeboden.

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Leiderschapsontwikkeling

Start en planning van de training

Zodra wij jouw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met jou om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van jouw agenda en de agenda van onze trainers. 

Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling van de leidinggevende

Een individueel traject gericht op jouw situatie en in jouw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met jou de leerdoelen vast voor jouw coachingstraject. Jouw traject wordt ‘op maat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject hangt af van jouw vraag en de inhoud van jouw leerdoelen. Leg gerust jouw vraag voor en wij kunnen jou snel een beeld geven van de mogelijke duur van een coachingstraject.

 • Locatie

  Je kunt de coaching volgen op onze locaties te Amersfoort of Hoogeveen. We kunnen de training ook op jouw locatie uitvoeren.

 • Investering

  De kosten van een individueel coachingstraject variëren en zijn van meerdere factoren afhankelijk zoals de duur van het traject (dus het aantal sessies). Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Onze prijzen zijn all-in. Een coachingstraject vraagt namelijk meer uren dan de gestelde sessies. In onze tarieven is inbegrepen: voorbereidingsuren van de trainer/coach, eventueel materialen, uitwerking testen, doornemen e-mails, telefoongesprekken. 

  Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van jouw vraagstelling kunnen wij jou een gerichte aanbieding doen toekomen.

Hoog rendement

Individuele coaching biedt een hoog rendement bij het realiseren van jouw leerdoelen. Jouw persoonlijke situatie komt nadrukkelijker aan de orde dan bij een groepstraining.

Coaching directie en/of ondernemers

De Steven verzorgt individuele coaching van directie en/of ondernemers. Onze coaches hebben zelf leidinggevende ervaring en jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van directeuren, DGA's of ondernemers. Mogelijke onderwerpen:

 • Leiderschapsvraagstukken
 • Persoonlijke ontwikkeling van de directeur of ondernemer
 • Fusie of bedrijfsovernames
 • Cultuurveranderingen: resultaatgericht werken, commerciëler werken, efficiënter werken.
 • Trajecten gericht op het verbeteren van de interne communicatie
 • Doorontwikkeling van jouw organisatie
 • Wanneer je een professionaliseringslag wilt maken binnen jouw bedrijf
 • Begeleiden van de reorganisatie
 • Crisis in jouw bedrijf
 • Omzet vergroten via internetmarketing

Bekijk: coaching directie en ondernemers

individuele coaching directie, ondernemers of managementteam

Ja maar in de groep leer je toch ook heel veel?

We horen het vaker: ja maar in de groep leer je ook heel veel van andere deelnemers van de training. Na meer dan 25 jaar trainerschap zeggen wij: dat hangt van heel veel zaken af of dit werkelijk het geval is. Tenzij je samen met jouw collega's hetzelfde doel wilt bereiken: daarvoor zijn onze incompany trainingen bijzonder geschikt.

Ja maar in de groep leer je ook heel veel

Ben je geschikt als manager of leidinggevende?

Ben je geschikt als manager of leidinggevende? De Steven begeleidt en coacht managers, leidinggevenden en directeuren op dit vraagstuk. Een coachingstraject op dit vraagstuk is van belang wanneer:

 • Je nog geen leidinggevende functie hebt maar wanneer je toch een functie als leidinggevende of manager ambieert
 • Je vastloopt in jouw huidige functie als directeur, bedrijfsleider, vestigingsleider (kortom: manager of leidinggevende)
 • Jij je afvraagt waar jouw kwaliteiten als leidinggevende liggen en in welke organisatiefase je het beste inzetbaar bent

Bekijk: past een leidinggevende functie bij mij?

coaching past leidinggevende functie bij mij?

Je bespaart kosten en tijd!

Individuele maatwerktrainingen zijn goedkoper. Bij een gedegen inventarisatie kun je alle onderwerpen meenemen in het coachingstraject. Daarmee voorkom je dat je meerdere trainingen moet volgen.

Coaching gericht op competentieontwikkeling leidinggevenden

Coaching gericht op competentieontwikkeling van leidinggevenden, managers, directeuren of ondernemers is maatwerk. Welke competenties wil je ontwikkelen? Of welke competenties heb je nodig in jouw functie?

Competenties voor leidinggevenden

Wil je een overzicht van competenties voor leidinggevenden?

Coaching bij verbetertraject: onvoldoende functioneren leidinggevende of manager

Soms zijn er situaties waarbij de leidinggevende onvoldoende functioneert. Wij hanteren de volgende slogan: wanneer de medewerker niet functioneert is dat heel vervelend. Functioneert de leidinggevende niet dan dient men van 'vervelend' te vermenigvuldigen met het aantal medewerkers dat de leidinggevende aanstuurt.

Voorzichtigheid is echter geboden. Waarom functioneert de leidinggevende niet? Is de leidinggevende te weinig vaardig? Heeft de leidinggevende te weinig kennis? Is er sprake van een ongewenste attitude? Zijn er factoren in het team of in de organisatie die de leidinggevende als belemmerend ervaart?

Bekijk: coaching bij het verbetertraject

coaching bij verbetertraject leidinggevenden en managers

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Bekijk alle e-books

 • Willen is minder moeten
 • Authentiek communiceren
 • Word assertief: doorbreek de vicieuze cirkel!
 • Conflicthantering
 • Delegeren en loslaten
 • Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden
 • Hoogsensitief: label of labiel?
 • Talenten en kwaliteiten: jouw houvast en zekerheid!
 • Hoogbegaafd: probleemgeval of gave?
 • Luister en zie mij: het diagnostisch gesprek met hoogbegaafde kinderen!
 • Analysevaardigheden
 • Hoe ga je met je tijd om?
 • De kwaliteitenbibliotheek: 163 kwaliteiten uitgebreid beschreven
 • Verbeterplan bij disfunctioneren
 • Zelfvertrouwen: mag ik er twee kilo bij?

Bekijk alle e-books

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.