Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Individuele coaching leidinggevenden

Individuele coaching leidinggevenden. De Steven biedt individuele coaching en begeleiding voor leidinggevenden, managers, directieleden op een tweetal vlakken: leiderschapsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een krachtig instrument in het kader van persoonlijke ontwikkeling of leiderschapsontwikkeling. Het is immers maatwerk en precies toegesneden op uw situatie.

Neem meteen contact op!

Wilt u u een training volgen door individuele coaching? Aarzel niet langer! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Coaching en begeleiding leidinggevenden en managersWat voor coachingstrajecten kunnen wij voor u verzorgen?

De Steven verzorgt de volgende coachingstrajecten:

Voorkom dat u 18 trainingen moet volgen!

Een individueel maatwerktraject voorkomt dat u talloze leiderschapstrainingen moet volgen. U kunt ze namelijk allemaal combineren tot 1 traject precies gericht op uw situatie. Direct toepasbaar in de eigen omgeving.

Voor wie is coaching geschikt?

Individuele coaching en begeleiding is bestemd voor leidinggevenden in het hoger en middenkader die:

 • U ziet voor uzelf een aantal ontwikkelpunten op het vlak van leidinggeven. Of vraagstukken waar u soms mee worstelt en die u wel eens met een onafhankelijke coach buiten uw organisatie wilt bespreken.
 • U ziet voor uzelf een aantal ontwikkelpunten op het persoonlijke vlak. Dat is een breed begrijp en derhalve is een goede inventarisatie van groot belang.

leerdoelen coaching van de leidinggevende of managerLeerdoelen individuele coaching leidinggevenden

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van een coachingstraject.

Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal. Maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen individuele coaching leidinggevenden

Coaching gericht op leiderschapvraagstukken

individuele coaching leidinggevendeEen individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

Flexibel qua start en planning van de het coachingstraject

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling van de leidinggevende

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject hangt af van uw vraag en de de inhoud van uw leerdoelen. Leg gerust uw vraag voor en wij kunnen u snel een beeld geven van mogelijke duur van een coachingstraject.

 • Investering

  De kosten van een individueel coachingstraject variëren en zijn van meerdere factoren afhankelijk zoals de duur van het traject (dus het aantal sessies). Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Onze prijzen zijn all-in. Een coachingstraject vraagt namelijk meer uren dan de gestelde sessies. In onze tarieven is inbegrepen: voorbereidingsuren van de trainer/coach, eventueel materialen, uitwerking testen, doornemen emails, telefoongesprekken. 

  Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Hoog rendement

Individuele coaching biedt een hoog rendement bij het realiseren van uw leerdoelen. Uw persoonlijke situatie komt nadrukkelijker aan de orde dan bij een groepstraining.

individuele coaching directie, ondernemers of managementteamCoaching directie en/of ondernemers

De Steven verzorgt individuele coaching van directie en/of ondernemers. Onze coaches hebben zelf leidinggevende ervaring en begeleiden en jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van directeuren, DGA's of ondernemers. Mogelijke onderwerpen:

 • leiderschapsvraagstukken
 • persoonlijke ontwikkeling van de directeur of ondernemer
 • bij fusie of bedrijfsovernames
 • cultuurveranderingen: resultaatgericht werken, commerciëler werken, efficiënter werken.
 • trajecten gericht op het verbeteren van de interne communicatie
 • bij doorontwikkeling van uw organisatie
 • wanneer u een professionaliseringslag wilt maken binnen uw bedrijf
 • begeleiden van de reorganisatie
 • uw organisatie in de crisis
 • omzet vergroten via internetmarketing

Bekijk: coaching directie en ondernemers

Ja maar in de groep leer je toch ook heel veel?

We horen het vaker: ja maar in de groep leer je ook heel veel van andere deelnemers van de training. Na meer dan 25 jaar trainerschap zeggen wij: dat hangt van heel veel zaken af of dit werkelijk het geval is. Tenzij u samen met uw collega's hetzelfde doel wilt bereiken: daarvoor zijn onze incompany trainingen bijzonder geschikt.

Ja maar in de groep leer je ook heel veel

coaching past leidinggevende functie bij mij?Bent u geschikt als manager of leidinggevende?

Bent u geschikt als manager of leidinggevende? De Steven begeleidt en coacht managers, leidinggevenden en directeuren op dit vraagstuk. Een coachingstraject op dit vraagstuk is van belang wanneer:

 • u nog geen leidinggevende functie hebt maar wanneer u toch een functie als leidinggevende of manager ambieert
 • u vastloopt in uw huidige functie als directeur, bedrijfsleider, vestigingsleider (kortom: manager of leidinggevende)
 • u zich afvraagt waar uw kwaliteiten als leidinggevende liggen en in welke organisatiefase u het beste inzetbaar bent?

Bekijk: past een leidinggevende functie bij mij?

U bespaart kosten en tijd!

Individuele maatwerktrainingen zijn goedkoper. Bij een gedegen inventarisatie kunt u alle onderwerpen meenemen in het coachingstraject. Daarmee voorkomt u dat u meerdere trainingen moet volgen.

Coaching gericht op competentieontwikkeling leidinggevenden

Coaching gericht op competentieontwikkeling van leidinggevenden, managers, directeuren of ondernemers is maatwerk. Welke competenties wilt u ontwikkelen? Of welke competenties hebt u nodig in uw functie?

Competenties voor leidinggevenden

Wilt u een overzicht van competenties voor leidinggevenden?

coaching bij verbetertraject leidinggevenden en managersCoaching bij verbetertraject: onvoldoende functioneren leidinggevende of manager

Soms zijn er situaties waarbij de leidinggevende onvoldoende functioneert. Wij hanteren de volgende slogan: wanneer de medewerker niet functioneert is dat heel vervelend. Functioneert de leidinggevende niet dan de mate van 'vervelend'  te vermenigvulden met het aantal medewerkers dat de leidinggevende aanstuurt.

Voorzichtigheid is echter geboden. Waarom functioneert de leidinggevende niet? Is de leidinggevende te weinig vaardig? Heeft de leidinggevende te weinig kennis? Is er sprake van een ongewenste attitude? Zijn er factoren in het team of in de organisatie de de leidinggevende als belemmerend ervaart?

Bekijk: coaching bij het verbetertraject

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.