Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Wat staat er op jouw bucketlist?

Een bucketlist is een lijst met dingen die u graag wil realiseren tijdens uw leven. We noemen het ook wel een wensenlijstje. Vaak wordt het gebruikt wanneer mensen ernstig ziek zijn. Ze hebben dan nog een soort van laatste wens. Het woord schijnt te komen van ‘kick the bucket’ wat duidt op ‘de pijp uitgaan’.

Wensen tijdens het leven

BucketlistWat is er beter dan uw wensen te vervullen terwijl u volop leeft en nog in uw kracht bent? Waarom stelt u geen bucketlijst op terwijl u jong, gezond, energierijk bent of anders gezegd: waarom zou u wachten tot u ziek wordt en het wellicht (bijna) niet meer kan?

Wat zijn de waarden in uw leven?

In ieder geval is het goed om na te denken over wat u belangrijk vindt tijdens uw leven. Vindt u het belangrijk dat u veel geld en vermogen verzamelt. Is het voor u van belang om veel bezittingen te verwerfen? Of hecht u juist aan immateriële zaken zoals geluk, tijd en aandacht voor uw gezin, liefde voor uw kinderen?

Wensenlijst voor uw werk

Hebt u ook een wensenlijst voor uw werk gemaakt? Wat staat erop? Salarisverhoging, carrièreplanning? Of werkplezier, ontwikkeling van uw kwaliteiten? Kortom: wat vindt u belangrijk tijdens uw loopbaan?

Dromen zijn geen bedrog

Een bucketlijst tijdens het leven heeft alles te maken met dromen die geen bedrog zijn. Hebt u bepaalde dromen die u wilt verwezenlijken? Doe het tijdens uw leven en tijdens uw gezonde dagen! Zorg ervoor dat dromen geen bedrog worden!

Dromen realiseren?


Nieuw in de webshop

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook

Meer informatie

Training spreken in het openbaar

  • Datum: 18 november 2021 (9.30-16.00 uur)
  • Locatie: Amersfoort

Training spreken openbaar

Meer informatie

Authentiek communiceren

Wil je werken aan jouw communicatie? E-book authentiek communiceren is te bestellen via de webshop!

ebook communicatie

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze nieuwste workshops, webinars of artikelen die wij plaatsen? Abonneer je op onze (gratis) nieuwsbrief!

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.