Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Wat staat er op jouw bucketlist?

Een bucketlist is een lijst met dingen die u graag wil realiseren tijdens uw leven. We noemen het ook wel een wensenlijstje. Vaak wordt het gebruikt wanneer mensen ernstig ziek zijn. Ze hebben dan nog een soort van laatste wens. Het woord schijnt te komen van ‘kick the bucket’ wat duidt op ‘de pijp uitgaan’.

Wensen tijdens het leven

BucketlistWat is er beter dan uw wensen te vervullen terwijl u volop leeft en nog in uw kracht bent? Waarom stelt u geen bucketlijst op terwijl u jong, gezond, energierijk bent of anders gezegd: waarom zou u wachten tot u ziek wordt en het wellicht (bijna) niet meer kan?

Wat zijn de waarden in uw leven?

In ieder geval is het goed om na te denken over wat u belangrijk vindt tijdens uw leven. Vindt u het belangrijk dat u veel geld en vermogen verzamelt. Is het voor u van belang om veel bezittingen te verwerfen? Of hecht u juist aan immateriële zaken zoals geluk, tijd en aandacht voor uw gezin, liefde voor uw kinderen?

Wensenlijst voor uw werk

Hebt u ook een wensenlijst voor uw werk gemaakt? Wat staat erop? Salarisverhoging, carrièreplanning? Of werkplezier, ontwikkeling van uw kwaliteiten? Kortom: wat vindt u belangrijk tijdens uw loopbaan?

Dromen zijn geen bedrog

Een bucketlijst tijdens het leven heeft alles te maken met dromen die geen bedrog zijn. Hebt u bepaalde dromen die u wilt verwezenlijken? Doe het tijdens uw leven en tijdens uw gezonde dagen! Zorg ervoor dat dromen geen bedrog worden!

Dromen realiseren?