Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Leerdoelen voor de training functioneren en beoordelen

Leerdoelen voor de training functioneren en beoordelen. Bestemd voor leidinggevenden in het hoger- en middenkader. We hebben er een aantal voor u uitgewerkt om u een beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn om een training opmaat voor uw organisatie samen te stellen. Bekijk de volgende leerdoelen:

Training en coaching

De Steven is specialist in training en coaching voor leidinggevenden en managers. De training functioneren en beoordelen van medewerkers, voeren wij uit voor leidinggevenden als groepstraining en individueel coachingstraject. Wij bieden de training opmaat aan waarbij uw leerdoelen centraal staan. De training is te combineren met andere trainingen gericht op leiderschap of persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden.

Training Functioneren en beoordelen

Functioneren en beoordelen

Leerdoelen training functioneren en beoordelenVoor leidinggevenden in zowel het hoger als middenkader geldt dat inzicht in functioneren en beoordelen een must is. Toen we onlangs aan een aantal leidinggevenden vroegen wat ‘goed functioneren’ is kwam men weinig verder dan ‘goed je werk doen’.  Dat klopt ook wel maar het omvat veel meer aspecten. Goede uitvoer van taken is slechts een deel van het onderwerp. Belangrijk is om inzicht te hebben in:

  • Goed slecht of matig functioneren
  • Hoe beoordeel je dat als leidinggevende?

Een aantal leerdoelen hebben we uitgewerkt voor de training.

Training functioneringsgesprekken

Wilt u meer informatie over de training functioneringsgesprekken? Neemt u dan contact met ons op of bekijk de training!

Training functioneringsgesprekken

Leerdoelen functioneringsgesprekken

Wilt u inzicht in mogelijke leerdoelen voor de training functioneringsgesprekken? We zetten er een aantal voor u op de rij:

Training beoordelingsgesprekken

Wilt u meer informatie over de training beoordelingsgesprekken? Neemt u dan contact met ons op of bekijk de training!

Training beoordelingsgesprekken

Leerdoelen beoordelingsgesprekken

Leerdoelen training beoordelingsgesprekkenVoor de training beoordelingsgesprekken hebben we een aantal leerdoelen voor u uitgewerkt.

Verwante onderwerpen

Leerdoelen  leidinggevenden en managers

Voor leidinggevenden en managers hebben wij tal van leerdoelen voor de trainingen uitgewerkt. Bekijk ook onze trainingen gericht op leiderschapsontwikkeling.

Leerdoelen voor leidinggevenden

Trainingen functioneren en beoordelen

Een overzicht van onze trainingen inzake functioneren en beoordelen van medewerkers.

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Coach Jan Stevens

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.