Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Training functioneringsgesprekken voor leidinggevenden

Training functioneringsgesprekken voor managers en leidinggevenden

De training of cursus functioneringsgesprekken is bestemd voor leidinggevenden en onderdeel van het totaaltraject dat gericht is op functioneren en beoordelen van medewerkers. Wij verzorgen de training of cursus functioneringsgesprekken middels een maatwerktraject. Dit kan in groepsverband maar ook door individuele coaching. Het functioneringsgesprek of jaargesprek is een steeds terugkomend item voor iedere leidinggevende en medewerker.

Belangrijk in het proces van functioneren en beoordelen is dat er goede invulling aan wordt gegeven. De training of cursus functioneringsgesprekken is een verkorte versie van de training functioneren en beoordelen waar de gehele gesprekkencyclus in verwerkt is.

Neem meteen contact op!

Wilt u uw vaardigheden in het voeren van functioneringsgesprekken verbeteren? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Voor wie is de training geschikt?

De training is bestemd voor leidinggevenden en managers uit het middenkader of hoger kader die:

 • hun kennis en inzicht willen vergroten wanneer het gaat over functioneringsgesprekken
 • hun vaardigheden willen vergroten in het voeren van functioneringsgesprekken
 • meer inzicht willen krijgen in het functioneren van medewerkers.
 • meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen bij het voeren van functioneringsgesprekken
 • meer rendement willen halen uit het functioneringsgesprek
 • meer inzicht willen hebben in de noodzaak en het belang van functioneringsgesprekken
 • meer kennis willen hebben over de verslaglegging bij functioneringsgesprekken
 • het functioneringsgesprek effectief willen voorbereiden
 • het functioneringsgesprek als instrument zien voor doorontwikkeling van de medewerker, het team en de organisatie

leerdoelen training functioneringsgesprekkenInhoud van de training: leerdoelen functioneringsgesprekken

U bepaalt voor een groot deel zelf de inhoud van de training. Wij stellen namelijk uw leerdoelen centraal als basis voor de inhoud van de training. Of u nu een individuele training volgt of een 1 daagse groepstraining: maatwerk staat bij ons voorop!

Bekijk leerdoelen functioneringsgesprekken

Individuele coaching

Een individuele maatwerktraining gericht op uw situatie en in uw omstandigheden biedt een hoog rendement. Tijdens de eerste sessie stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden.

 • Mogelijke specifieke onderwerpen voor de coaching

  • uw rol als leidinggevende omtrent functioneringsgesprekken
  • uw situatie als leidinggevende
  • uw persoonlijke communicatie (sterke punten en valkuilen)
  • inzicht in de stijl van leidinggeven of communicatiestijl die u het meeste hanteert
  • uw persoonlijke leerdoelen inzake functioneringsgesprekken
 • Duur

  De duur van een individueel coachingstraject gericht op functioneringsgesprekken is 4 sessies van 1,5 uur. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Investering

  Voor de individuele sessies hanteren wij onze sessieprijzen. De prijzen hangen voornamelijk af van de locatie waar het traject wordt uitgevoerd. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combinatie met andere trainingen

Zowel in de groep als individueel kunnen wij een maatwerktraining samenstellen waarin andere onderwerpen zijn opgenomen. Bekijk het overzicht van al onze trainingen op het terrein van leiderschapsontwikkeling.

Start en planning van de training

Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met u om alle sessies vast te leggen. De planning van een traject hangt af van uw agenda en de agenda van onze trainers. 

1 daagse training functioneringsgesprekken (incompany)

training cursus functioneringsgesprekkenWanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training functioneringsgesprekken willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. De training leiderschap voert De Steven incompany uit in geheel Nederland. Deze training is bestemd voor zowel het hoger als het middenkader van uw organisatie.

 • Werkwijze

  De 1 daagse training voeren wij uit in groepsverband. Voorafgaand aan de training stemmen wij de inhoud van de training af op uw situatie zodat de training optimaal aansluit bij de werksituatie van uw leidinggevenden.

 • Duur

  De training duurt 1 dag. We starten om 9.30 uur en de training eindigt om 16.00 uur.

 • Groepsgrootte

  Uitgaande van een 1 daagse training, werken wij met groepen van maximaal 8 personen.

 • Investering

  Voor de groepstraining hanteren wij onze dagtarieven. Dat is de prijs voor de trainer en training inclusief voorbereiding, reiskosten en reistijd van de trainer. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Op basis van uw vraagstelling kunnen wij u een gerichte aanbieding doen toekomen.

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.