Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Gevoel dat je nooit klaar bent met je werk?

Gevoel dat je nooit klaar bent met je werk? Je hebt het gevoel dat je dag en nacht met je werk bezig bent. Niet dat je het vervelend vindt, maar toch. Er zijn taken doe je met heel veel plezier doet en dat maakt je werk zo leuk terwijl  je aan andere taken minder plezier hebt omdat deze er gewoon bij horen en gedaan moeten worden. Tja, zo is het nu eenmaal.

Wilt u grenzen stellen en rust in uw hoofd?

gevoel dat je nooit klaar bent met je werkWilt u grenzen stellen en rust in uw hoofd? De Steven is specialist in timemanagement! We stellen voor u een maatwerktraining samen die precies bij u aansluit.

Training timemanagement

Bent u de enige die ´s avonds werkt?

Training timemanagementVaak heb je het gevoel dat je de enige bent die tot ’s avonds laat en in de weekenden aan het werk is. Je bent  ’s weekends regelmatig op je werk te vinden om werk voor te bereiden, op te ruimen, werk af maken wat is blijven liggen wat je  thuis niet kunt doen. Aan anderen zie of merk je zelden tot nooit dat ze veel energie in hun werk stoppen en het lijkt erop dat ze hun werk op tijd en goed afhebben. Je vraagt je met enige regelmaat af, wat doe ik verkeerd? Hoe kan het dat dit mij niet lukt?

Is werk uw hobby geworden?

Wanneer werk je hobby is komt er gelijk een addertje onder het gras vandaan. Hobbyisten zijn namelijk nooit klaar met hun werk  en vinden altijd wel weer iets wat moet of kan gebeuren. Of krijgen een lumineus idee dat echt nog even klaar gemaakt moet worden.

Perfectionisten zijn ook nooit klaar. Er kan altijd iets verbetert, verandert of gewijzigd worden. Elke keer als je naar je werk kijkt, ben je toch niet helemaal tevreden en ga je weer een verandering of wijzing doorvoeren.

Chaoten of mensen die hun aandacht niet goed bij één onderwerp kunnen houden, dwalen af en zijn minder gefocust op het doorwerken.
Er komt een collega voorbij en je hebt een gezellig gesprek. De collega gaat naar huis en jij moet je werk nog afmaken.
Je laat je afleiden door dat ene schilderij die scheef hangt wat tijd wordt om het recht te hangen.
De rommel om je heen gaat je plotseling irriteren en begint met opruimen. Je werk kan straks ook nog wel.

Je bent te toegankelijk voor anderen. Anderen kunnen op elk moment van de dag een beroep op je doen. Jij staat altijd voor iedereen klaar met tips en adviezen en ondertussen blijft je eigen werk liggen.

Andere leerdoelen

De Steven heeft nog andere leerdoelen ontwikkeld voor de training timemanagement. Bekijk:

Leerdoelen timemanagement

Training en coaching

Wilt u een training time management? Aarzel niet! Neem meteen contact op.

Auteur

Dit artikel is geschreven door Jan Stevens.

Coach Jan Stevens