Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Flevoland: training en coaching

Flevoland: training, coaching, cursus en outplacement

In Flevoland verzorgen wij cursus, training, coaching gericht op leidinggeven. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Persoonlijke vaardighedentraining

Wilt u uw persoonlijke vaardigheden vergroten? Beter omgaan met veranderingen? Beter communiceren? Anders en effectiever met uw tijd omgaan? Leren omgaan met stress en werkdruk? De Steven verzorgt tal van trainingen gericht op persoonlijke vaardigheden zoals:

Persoonlijke Ontwikkeling

Sinds 2000 actief

De Steven is al sinds 2000 jaar actief met leiderschapsprogramma’s in heel Nederland. Niet onze trainingen staan centraal maar uw doelstellingen. We hebben tal van leerdoelen geformuleerd en uitgewerkt om u een idee te geven hoe uzelf invloed kunt hebben op uw maatwerktraining.

Wie is De Steven?

Ontwikkel uw leidinggevenden

Leiderschapsontwikkeling. De Steven verzorgt praktische trainingen voor leidinggevenden of managers uit zowel het hoger kader als middenkader. Wilt u uw leiderschapsvaardigheden door ontwikkelen? Wil uw organisatie aan de slag met leiderschapsontwikkeling? 

Onderstaand treft u voorbeelden van trainingen die wij verzorgen:

Leiderschapsontwikkeling

Incompany trainingen in Flevoland

De trainingen die wij uitvoeren kunnen ook bij uw bedrijf of instelling worden verzorgd. De Steven verzorgt training en coaching in de provincie Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad. Zowel training als coaching kunnen wij incompany voor u verzorgen.

Communicatie en interne communicatie

De Steven is specialist in communicatietrainingen maar ook in trajecten gericht op het verbeteren van de interne communicatie.  Bekijk ook onze trajecten gericht op teamontwikkeling.

  • u wilt de communicatie verbeteren binnen het team
  • u wilt de onderlinge samenwerking verbeteren
  • u wilt de kwaliteiten van het team beter leren kennen en benutten
  • u wilt de gezamenlijke teamdoelen realiseren door teamcoaching
  • u wilt problemen of teamconflicten oplossen
  • u wilt klantgerichter werken
  • u wilt de cultuur van de organisatie veranderen

De Steven begeleidt en adviseert organisaties bij veranderingsprocessen, interne communicatie en tal van organisatievraagstukken.

Overzicht trainingen

Bekijk ons actuele overzicht met alle trainingen die wij aanbieden.

Overzicht alle trainingen

Incompany training

Bekijk ons overzicht met incompany trainingen.

Incompany trainingen

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.