Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Zuid Holland: training en coaching

Zuid-Holland: training, coaching, cursus en outplacement

De Steven verzorgt in Zuid-Holland tal van trainingen, opleidingen en cursussen. Ook individuele coaching is mogelijk. Wij verzorgen o.a. trainingen in Rotterdam, Den Haag, Gouda etc.

Leiderschapsprogramma's: managementtraining

Leiderschapsprogramma’s voor uw organisatie stellen wij opmaat samen. Belangrijk is dat het programma aansluit bij de organisatie waarin u zich herkent en dat alle vormen ingezet worden zoals: workshops, training en coaching. Wilt u meer weten over onze leiderschapprogramma’s?

Leiderschapsontwikkeling

Gezondheidsmanagement of gezond ondernemen

Gezondheidsmanagement of gezond ondernemen is een programma ontwikkeld door De Steven en ondersteunt organisaties bij het bereiken van optimale werkprestaties en werkplezier. Optimale prestaties zijn niet mogelijk zonder werkplezier. De adviseurs / trainers van De Steven kunnen uw organisatie helpen met thema’s als duurzame inzetbaarheid, inzetbaarheidsbevordering van uw medewerkers maar ook met verzuim en inzetbaarheid. Wij leveren diverse interventies zoals training, coaching en begeleiding.

Gezondheidsmanagement

Persoonlijke ontwikkeling: training en coaching

Wilt u zich persoonlijk door ontwikkelen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u  nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! Waarom zou u meerdere trainingen volgen terwijl het in één keer kan?  De Steven levert namelijk maatwerktraining. Dat geldt zowel individueel als voor teams. De Steven zet uw Persoonlijke leerdoelen centraal en op basis hiervan maken wij een combinatietraject op uw leerbehoefte toegesneden. Eenmaal investeren en een hoger resultaat!

Persoonlijke ontwikkeling

Leerdoelen voor de training

Uw leerdoelen staan centraal tijdens onze trainingen. Wij hebben er meer dan 250 voor u uitgewerkt.

Leerdoelen training

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de trainingen die wij verzorgen in Zuid Holland?  Neemt u gerust contact op met ons bedrijfsbureau.

Contact

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling en organisatieontwikkeling: Zuid Holland

Teamontwikkeling gericht op het bevorderen van open communicatie, feedbackvaardigheden, onderlinge samenwerking kunnen wij voor u verzorgen.

 • Hoe bevorder je de samenwerking en onderlinge relaties?
 • Hoe ontwikkel je teamwaarden en teamnormen?
 • Hoe maak je teamdoelstellingen en vertaal je deze naar individuele doelstellingen voor de medewerker?

De trainingen gericht op teamontwikkeling gaan nader in op:

 • Teamontwikkeling: wat is dat en hoe doe je dat?
 • Waar staat u nu met uw team?
 • Waar wilt u staan met uw team?
 • Teamobstakels
 • Fasen bij teamontwikkeling
 • Het wij-gevoel bevorderen binnen het team
 • De rol van de manager of leidinggevende bij teamontwikkeling
 • Teamdoelen en individuele doelen.

Incompany trainingen

De trainingen die wij uitvoeren kunnen ook bij uw bedrijf of instelling worden verzorgd. Is uw bedrijf gevestigd te: Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Bergambacht, Capelle aan de IJssel, Hardinxveld-Giessendam, Katwijk aan Zee, Krimpen aan de IJssel, Ridderkerk, Rijswijk, Schiedam, Sassenheim, Sliedrecht, Waddinxveen, Zoetermeer, Zwijndrecht. Voor meer informatie: incompany trainingen.

Overzicht trainingen

Bekijk ons actuele overzicht met alle trainingen die wij aanbieden.

Overzicht alle trainingen

Incompany training

Bekijk ons overzicht met incompany trainingen.

Incompany trainingen

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.