Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Team assessment

In welke fase bevindt zich uw team? Waar zou uw team nog een doorontwikkeling kunnen maken? En ligt u qua beleving op 1 lijn of is er veel verschil onderling? Een team assessment kan u behulpzaam zijn om inzicht te verkrijgen waar u staat.

Inzicht in de teamfasen

Team assessmentEen teamassessment geeft u inzicht waar u met uw team staat op dit moment:

 • Fase 1: Vertrouwen

  ik stel mij kwetsbaar op, geef fouten toe, stel gemakkelijk hulpvragen, erken mijn tekortkomingen, doe een beroep op de expertise van mijn collega etc)

 • Fase 2: Conflict

  ik durf mij uit te spreken, neem geen blad voor de mond, ga lastige onderwerpen niet uit de weg, durf ook mijn mening te geven als deze onpopulair is.

 • Fase 3: Commitment

  wij scharen ons achter de besluitvorming ook al zijn we ’t individueel met elkaar oneens, we komen met een duidelijke mening en een helder plan van aanpak en we houden ons eraan.

 • Fase 4: Verantwoording

  we zijn aanspreekbaar op, we nemen verantwoordelijkheid voor, we spreken elkaar aan op we confronteren elkaar met onproductief gedrag, we spreken iemand die onvoldoende presteert direct aan, we houden elkaar aan gemaakte afspraken

 • Fase 5: Resultaat

  we komen tot hoge prestaties, gezamenlijke prestaties gaan voor individuele successen, we gaan onze doelstellingen halen.

Hoe werkt het?

U en uw teamleden krijgen een vragenlijst van ca. 30 vragen die u geheel anoniem mag beantwoorden. Wij verwerken dit voor u in een rapport met duidelijke conclusies en aanbevelingen.

Een teamassessment is niet voldoende!

Aan een rapport hebt u niet genoeg. Maar u hebt wel een vertrekpunt om een traject neer te zetten gericht op teamontwikkeling of organisatieontwikkeling.

Uitgebreide beschrijving teamfasen?

Wilt u een uitgebreide beschrijving van de teamfasen?

uitgebreide beschrijving van de teamfasen

Teamontwikkeling en samenwerken

Wilt u meer informatie over

Andere leerdoelen

Wilt u inzicht in mogelijke andere leerdoelen voor de training teamontwikkeling en samenwerken?

Verwante trainingen

Andere testen bij De Steven

Bekijk de andere testen of assessments bij De Steven.

Testen