Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Projectmanagement | Training leidinggeven aan projecten

Projectmanagement of training leidinggeven aan projecten. U bent  projectleider of projectmanager en u wilt uw vaardigheden in het leidinggeven aan projecten vergroten. Hoe stuur je een project aan?  Hoe stuur je het projectteam aan? Wij verzorgen de training als maatwerktraject. Dat kan door individuele coaching of door groepstraining.

Neem meteen contact op!

Wilt u uw leidinggevende vaardigheden als projectmanager verder ontwikklen? Aarzel niet langer maar schrijf u meteen in voor de training! Natuurlijk hebt u nog tal van vragen over de aanpak en prijs. Wanneer u contact met ons opneemt, zetten wij u alle mogelijkheden, voorwaarden (en de prijs) op rij! U kunt uw vraag ook per email stellen via ons contactformulier.

Ontvang onze aanbieding

Voor wie?

training cursus projectmanagementDe training projectmanagement is bestemd voor medewerkers die vanuit hun functie projecten coördineren cq leiding geven aan projecten en in de dagelijkse praktijk projectleider of projectmanager zijn.

Onze werkwijze: training en coaching

De Steven heeft diverse methoden ontwikkeld om de training Projectmanagement uit te voeren zoals:

 • Individuele coaching

  Personal coaching gericht op het leidinggeven aan projecten. Middels een intakegesprek stellen wij samen met u de leerdoelen vast voor uw coachingstraject. Uw traject wordt ‘opmaat’ aangeboden. Centraal staan uw doelstellingen voor dit traject. U verkrijgt inzicht waar uw sterke en zwakke punten liggen. Wanneer u de training Projectmanagement als individueel traject volgt, is de duur van het traject afhankelijk van de intake. Combinaties zijn mogelijk met andere trainingen voor leidinggevenden.

 • Teamtraining

  Wanneer meerdere leidinggevenden uit uw organisatie een training Projectmanagement willen volgen, kunnen wij een groepstraject voor u samenstellen. Wellicht is er zelfs een combinatie te maken van individuele coachingsessies en een aantal groepsessies. Graag komen we hierover met u in gesprek. Meestal stellen we bij een teamtraining met u samen de leerdoelen vast middels een groepsinventarisatie.

Leerdoelen

Hoewel de Steven maatwerktrajecten verzorgt, kunnen wij u wel een beeld geven van de mogelijke leerdoelen:

 • u wilt uw inzicht vergroten in wat voor type Projectleider u bent en welk type project het beste bij u past
 • u wilt leren de doelstelling van een project nader te omschrijven
 • u wilt leren om een projectplan te ontwikkelen en te omschrijven
 • u wilt inzicht hoe u een projectteam het beste kunt samenstellen
 • u wilt inzicht in de fasen en fasering van een project
 • u wilt de softskills die u als projectmanager nodig hebt verder ontwikkelen zoals communicatie, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, projectteams voorzitten etc.

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie