Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Hoogbegaafdencoach of hoogbegaafdheidsspecialist

Hoogbegaafdheidscoach of hoogbegaafdheidsspecialist

Zoekt u een hoogbegaafdheidscoach of een hoogbegaafdheidspecialist? Vanuit Drenthe (Hoogeveen) bedienen wij ook de provincies Groningen, Friesland en Overijssel. Wij kunnen kinderen, jongeren, pubers en studenten helpen bij vraagstukken rond hoogbegaafdheid. Uiteraard kunnen ook ouders van hoogbegaafde kinderen bij ons terecht evenals hoogbegaafde volwassenen.

Kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren die hoogbegaafd zijn kunnen tegen tal van problemen en vraagstukken aanlopen. Ze vervelen zich op school, vinden geen passende studie, ze lopen vast op school en hebben hulp nodig. Wij kunnen kinderen, pubers en jongeren helpen bij:

  • persoonlijke vraagstukken: zelfvertrouwen, communicatie, eenzaamheid, etc.
  • studie- en schoolvraagstukken: huiswerkbegeleiding, leren plannen
  • school- en beroepskeuze
  • talentontwikkeling
  • identiteitsvraagstukken

Ouders van HB-kinderen

Voor ouders is het niet altijd eenvoudig om hoogbegaafde kinderen te hebben. Graag zijn wij u van dienst om u te helpen het zij op het persoonlijke vlak als in vraagstukken rond studie- en beroepskeuzes van uw kind.

Volwassen en hoogbegaafd

Bent u volwassen en komt u er achter dat u hoogbegaafd bent of hebt u het vermoeden dat u voldoet aan de kenmerken en criteria? Levert dat vraagstukken op rond uw loopbaan, carrière of komt u door uw hoogbegaafdheid bepaalde werk gerelateerde problemen tegen? Komt u persoonlijk in de knel met uw hoogbegaafdheid? Neemt u contact met ons op voor een adviesgesprek.

Scholen en docenten

Vanuit jarenlange ervaring als docent en leerkracht kunnen wij u begeleiding bieden als school, of docent bij vraagstukken rond herkenning van hoogbegaafdheid bij kinderen. Graag adviseren wij u over mogelijkheden rond dit vraagstuk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Bedijk de mogelijkheden voor training en coaching van HB-ers of neem contact met ons op.

Training en coaching van hoogbegaafden

Nieuw ebook: HSP, label of labiel?

Ontdek de kracht van hoogsensitiviteit!

HSP ebook

Meer informatie

Jouw leerdoelen staat centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 25 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld. Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jouw is afgestemd. Moeten we je helpen bij het formuleren van leerdoelen? Bel dan met onze trainingsadviseur.

 

Nieuw: ebook willen is minder moeten

Bestel ons nieuwste ebook via de webshop!

Ebook willen moeten

Wanneer je jezelf ontmoet, wil je meer en moet je minder!

Meer informatie