Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Hoogbegaafdencoach of hoogbegaafdheidsspecialist

Zoek je een hoogbegaafdheidscoach of een hoogbegaafdheidsspecialist? Vanuit Drenthe (Hoogeveen) bedienen wij ook de provincies Groningen, Friesland en Overijssel. Wij kunnen kinderen, jongeren, pubers en studenten helpen bij vraagstukken rond hoogbegaafdheid. Uiteraard kunnen ook ouders van hoogbegaafde kinderen bij ons terecht evenals hoogbegaafde volwassenen.

Kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren die hoogbegaafd zijn kunnen tegen tal van problemen en vraagstukken aanlopen. Ze vervelen zich op school, vinden geen passende studie, ze lopen vast op school en hebben hulp nodig. Wij kunnen kinderen, pubers en jongeren helpen bij:

  • persoonlijke vraagstukken: zelfvertrouwen, communicatie, eenzaamheid, etc.
  • studie- en schoolvraagstukken: huiswerkbegeleiding, leren plannen
  • school- en beroepskeuze
  • talentontwikkeling
  • identiteitsvraagstukken

Hoogbegaafdheidscoach of hoogbegaafdheidsspecialist

Ouders van HB-kinderen

Voor ouders is het niet altijd eenvoudig om de juiste weg te vinden met hoogbegaafde kinderen. Graag zijn wij je van dienst om  te helpen zowel op het persoonlijke vlak als met vraagstukken rond studie- en beroepskeuzes van jouw kind.

Volwassen en hoogbegaafd

Ben je volwassen en kom je erachter dat je hoogbegaafd bent of heb je het vermoeden dat jij voldoet aan de kenmerken en criteria? Levert dat vraagstukken op rond jouw loopbaan, carrière of kom je door hoogbegaafdheid bepaalde werkgerelateerde problemen tegen? Kom je persoonlijk in de knel met jouw hoogbegaafdheid? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek.

Scholen en docenten

Vanuit jarenlange ervaring als docent en leerkracht kunnen wij jou begeleiding bieden als school of docent bij vraagstukken rond herkenning van hoogbegaafdheid bij kinderen. Graag adviseren wij je over mogelijkheden rond dit vraagstuk.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Bekijk de mogelijkheden voor training en coaching van HB-ers of neem contact met ons op.

Training en coaching van hoogbegaafden

Coaching in Drenthe, Friesland en Groningen

Wij verzorgen vanuit Hoogeveen training & coaching in:

  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
  • Overijssel

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.