Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Coaching voor particulieren

De Steven verzorgt training en coaching voor particulieren vanuit onze vestiging te Hoogeveen (Drenthe) en Amersfoort (Utrecht).

Contact met de Steven

Locatie Hoogeveen en Amersfoort

Coaching voor particulieren voeren wij uitsluitend uit op onze trainingslocaties te Hoogeveen en Amersfoort. Overigens maken deelnemers uit heel Nederland gebruik van deze mogelijkheid.

Professioneel trainingsbureau

De Steven biedt normaliter training & coaching aan het bedrijfsleven, de overheid, zorginstellingen. Wij zijn een professioneel trainingsbureau. Toch bereiken ons regelmatig aanvragen van particulieren die zich persoonlijk verder willen ontwikkelen. Onder de volgende voorwaarden willen wij hen van dienst zijn:

 • wanneer u bereid bent om de reis naar onze trainingslocatie te Hoogeveen of Amersfoort te maken, bieden wij een traject op maat dat aansluit op uw situatie voor een betaalbare prijs
 • tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen we u precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen (en of we iets voor u kunnen betekenen): ook hoelang een traject duurt en wat de kosten zijn.

Vragen over coaching voor particulieren

De Steven verzorgt in Hoogeveen en Amersfoort coaching voor particulieren. Wilt u als particulier een coachingstraject of training volgen en hebt u aanvullende vragen?

 • Vergoedt uw werkgever de kosten niet?

  Wanneer u geen baan hebt of wanneer uw werkgever de kosten voor coaching en training niet voor u wil betalen dan bieden wij de mogelijkheid om toch een coachingstraject te volgen. Overigens is coaching voor particulieren fiscaal aftrekbaar onder een aantal voorwaarden.

Coaching en training voor particulieren

Voor particulieren hebben wij regelmatig aanvragen wanneer het gaat over:

Verkijkt u zich vooral niet op de naamgeving van trainingen. Belangrijker is dat uw leervraag of uw persoonlijke leerdoelen centraal staan.

Praktische vragen over coaching

Doorgaans bereiken ons een aantal praktische vragen zoals:

 • Wat kost een coachingstraject? Antwoord: dat hangt af van het adviesgesprek of intakegesprek. Wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact met ons op
 • Dekt de ziektekostenverzekering de kosten van een coachingstraject? Nee, niet bij ons
 • Hoe lang duurt een coachingstraject? Ook dat hangt af van het adviesgesprek waarbij wij uw vraag precies achterhalen en omzetten in concrete leerdoelen.

Is coaching of training fiscaal aftrekbaar

Coaching en training is in een aantal gevallen fiscaal aftrekbaar. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden zoals:

Wilt u vooraf weten of coaching voor u aftrekbaar is? Raadpleeg dan vooraf uw belastingadviseur zodat u teleurstellingen achteraf voorkomt. Wij zijn geen belastingadviseur en kunnen u alleen maar op de mogelijkheid wijzen.

 • Coaching of training is gericht op uw op uw beroep of toekomstige beroep.
 • U doet kennis op onder begeleiding of toezicht
 • De opleidingskosten zijn hoger dan de drempel van € 250,- en er is een maximum drempel van € 15.000,-

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Vult u dan het inventarisatieformulier voor coaching particulieren volledig in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Contactformulier voor particulieren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of over de voorwaarden? Vult u dan onderstaand formulier in zo volledig mogelijk in:

Uw persoonlijke gegevens

Om welke training gaat het?

Onderstaand kunt u selecteren welke training u graag zou willen volgen:

Omschrijving van uw vraag:

Wilt u uw vraag of uw leerdoelen zo duidelijk mogelijk omschrijven?

Particulier?

Waarom wilt u het coachingstraject particulier volgen?

Adviesgesprek

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om vrijblijvend adviesgesprek met onze trainers te voeren?

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.