Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Pinterest Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Remko Gaijkema: trainer / coachRemko Gaijkema: trainer / coach

Remko Gaijkema werkt sinds 2001 samen met De Steven. Momenteel is hij vooral actief met thema's als persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling en wordt hij gevraagd voor onderdelen van trajecten op het gebied van:  outplacement en teamtrajecten.  Remko heeft ruime ervaring met individuele coaching maar traint ook veel in groepen. Onder de naam De Gaai Training & Coaching participeert Remko binnen De Steven-groep.

Aanpak en trainingsmethodiek

Zijn aanpak hierbij omschrijft hij als: “Mijn belangrijkste inbreng als trainer is dat ik de deelnemer probeer te verleiden om tot actie over te gaan. Dat heeft absoluut niets met pushen te maken. Het draait om zaken als het praktisch analyseren van de obstakels en het helpen vergroten van zelfinzicht; herkennen, erkennen en dan gewoon DOEN. Mijn opleidingsmethodiek? Ik bied op gestructureerde wijze allerlei wezenlijke vragen aan. Daarbij maak ik gebruik van zowel mijn kennis en ervaring als mijn intuïtie.”

Contact met Remko?

Wilt u een keer van gedachten wisselen met Remko Gaijkema? Dat kan! Neemt u contact op met ons bedrijfsbureau en wij maken een afspraak voor u.

Trainers/coaches De Steven