Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Afvallen in Hoogeveen: professionele begeleiding

Wil je afslanken? Met professionele begeleiding heb je de meeste kans van slagen. De persoonlijke begeleiding van een ervaren consulent is doorslaggevend voor het welslagen van jouw plan en missie. In Hoogeveen kun je terecht bij Linda Schonewille.

Een stabiel gewicht

Professionele consulenten berekenen voor jou de energiebehoefte die jij hebt. Je ontwikkelt nieuwe eetgewoonten en dat heeft tijd nodig. Met the 1:1 Diet maaltijden komt er een nieuwe fase in MY life en is er zichtbaar resultaat.

Medisch verantwoord

Alle maaltijdvervangers zijn medisch verantwoord. Je volgt een dieet maar je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen. De vervangers zijn ondersteunend en natuurlijk tijdelijk. Onder deskundige begeleiding komt de vetverbranding op gang en zal je afvallen.
In Hoogeveen zijn wij te vinden aan de Brinkstraat 36. Je kunt de auto kwijt achter het pand en je loopt naar binnen waarna je kunt zitten in de wachtkamer. Wij halen je op.

Wil je beter in je vel zitten?

Meer zelfvertrouwen krijgen, letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten, niet worden beperkt door je gewicht, sportiever of fitter worden. Wat de reden ook is dat je graag wilt afvallen, ik help je er graag bij.
Op het moment dat ik zelf een gewicht van drie getallen voor de komma bereikte was voor mij de maat vol, een maatje groter kopen wilde ik beslist niet. Met behulp van het Cambridge Weight Plan wist ik een gezond en passend gewicht te bereiken.

De verloren kilo’s hebben plaats gemaakt voor meer zelfvertrouwen waardoor ik besloot om andere mensen vanuit mijn eigen ervaring hier ook bij te helpen.

Of je nu een paar of heel veel kilo’s kwijt wilt, samen maken we een plan hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Met maaltijdvervangende producten in combinatie met gezonde voeding

Linda Schonewille

Linda Schonewille?

Linda Schonewille is direct te benaderen voor een afspraak in haar praktijk te Hoogeveen of Emmen.

Mocht je graag iets meer over Cambridge Weight Plan of over mij willen weten dan kun je kijken op de website

Of op mijn facebookpagina

Persoonlijk contact

Liever persoonlijk contact?

Bel gerust op 06-12973504 of stuur een mail naar lifestyleatlinda@gmail.com


Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Webinar assertiviteit op 21 december 2023

Ben je klaar om je assertiviteit te versterken, persoonlijke groei te omarmen en de vicieuze cirkel te doorbreken? Mis deze webinar niet!

Webinar assertiviteit

Meer informatie

Aanbieding: schaf e-book en webinar tegelijkertijd aan

Word assertief

Aanbieding

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.