Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Afvallen in Hoogeveen: professionele begeleiding

Wil je afslanken? Met professionele begeleiding heb je de meeste kans van slagen. De persoonlijke begeleiding van een ervaren consulent is doorslaggevend voor het welslagen van jouw plan en missie. In Hoogeveen zijn een tweetal consulenten te vinden.

Een stabiel gewicht

Professionele consulenten bereken voor jou de energiebehoefte die jij hebt. Je ontwikkelt nieuwe eetgewoonten en dat heeft tijd nodig. Met the 1:1 Diet maaltijden komt er een nieuwe fase in MY life en is er zichtbaar resultaat.

Medisch verantwoord

Alle maaltijdvervangers zijn medisch verantwoord. Je volgt een dieet maar je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen. De vervangers zijn ondersteunend en natuurlijk tijdelijk. Onder deskundige begeleiding komt de vetverbranding op gang en zal je afvallen.
In Hoogeveen. In Hoogeveen zijn wij te vinden aan de Brinkstraat 36. Je kunt de auto kwijt achter het pand en je loopt naar binnen waarna je kunt zitten in de wachtkamer. Wij halen je op.

Wil je beter in je vel zitten?

Linda Schonewille

Meer zelfvertrouwen krijgen, letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten, niet worden beperkt door je gewicht, sportiever of fitter worden. Wat de reden ook is dat je graag wilt afvallen, ik help je er graag bij.
Op het moment dat ik zelf een gewicht van drie getallen voor de komma bereikte was voor mij de maat vol, een maatje groter kopen wilde ik beslist niet. Met behulp van het Cambridge Weight Plan wist ik een gezond en passend gewicht te bereiken.

De verloren kilo’s hebben plaats gemaakt voor meer zelfvertrouwen waardoor ik besloot om andere mensen vanuit mijn eigen ervaring hier ook bij te helpen.

Of je nu een paar of heel veel kilo’s kwijt wilt, samen maken we een plan hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Met maaltijdvervangende producten in combinatie met gezonde voeding

 

Linda Schonewille?

Linda Schonewille is direct te benaderen voor een afspraak in haar praktijk te Hoogeveen of Emmen.

Mocht je graag iets meer over Cambridge Weight Plan of over mij willen weten dan kun je kijken op de website

Of op mijn facebookpagina

Persoonlijk contact

Liever persoonlijk contact?

Bel gerust op 06-12973504 of stuur een mail naar lifestyleatlinda@gmail.com

 

 


Nieuw in de webshop

Bestel dit Ebook via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen kunnen we in geheel Nederland uitvoeren: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching ook mogelijk

Wij verzorgen ook online coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland etc.

Webinar over 20x jeZELF terugkijken

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, je zekerder voelen, je onzekerheid inleveren en wil je jezelf meer leren waarderen?

Dan kan deze webinar jou helpen.

Meer informatie of inschrijven?

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze nieuwste workshops, webinars of artikelen die wij plaatsen? Abonneer je op onze (gratis) nieuwsbrief!

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.