Loading ...

Direct informatie? 0528 23 60 30

Of mail naar planning@desteven.nl

Individuele coaching

Individuele Coaching is een krachtig instrument bij persoonlijke ontwikkeltrajecten. Individuele training en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft het hoogste rendement.

Waarom is het rendement zo hoog? De training of het coachingstraject is geheel afgestemd op jouw vraag en op jouw situatie. Je voorkomt algemene verhalen in de groep waarbij 40% wellicht geen betrekking heeft op jouw leerdoelen of op jouw situatie. Omdat wij de leerdoelen centraal stellen, voorkom je dat je meerdere trainingen moet volgen. Jouw leervraag bundelen wij tot één praktische en alomvattende training. Kortom: het bespaart je tijd en kosten.

individuele coaching en training

Schrijf je meteen in!

De Steven biedt persoonlijke ontwikkeltrajecten op individuele basis. Je bespaart veel tijd en geld doordat wij jouw leerdoelen centraal stellen en de inhoud van meerdere trainingen combineren tot 1 traject. Wil je inzicht in mogelijke persoonlijke leerdoelen?

Ontvang onze aanbieding!

Maatwerk training

Onderstaande trainingen voeren wij individueel uit:

Persoonlijke leerdoelen

We hebben heel veel persoonlijke leerdoelen voor jou uitgewerkt. Staat die van jou er niet tussen? Dat is niet erg. Ga er rustig voor zitten en formuleer voor jezelf alvast wat jouw leerdoelen zijn. Het bespaart alweer tijd (en kosten) voor het coachingstraject.

Bekijk alle persoonlijke leerdoelen

Hoogste rendement

Waarom is het rendement zo hoog bij individuele coaching?

 • Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal: maatwerk

  Tijdens een individueel coachingstraject staan jouw leerdoelen centraal en niet de naam van de training. Leerdoelen houden vaak verband met elkaar. Er kan dus best een leerdoel voor de assertiviteitstraining gecombineerd worden met een leerdoel voor de training persoonlijke effectiviteit of timemanagement.

 • Er is tijd nodig!

  Verandering vraagt tijd! Persoonlijke ontwikkeling ook. Daarom bieden wij training of coaching met een bepaalde tijdspanne tussen de sessies zodat je het geleerde kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Daar moet je het verschil maken immers!

Individuele coaching

 

 • Korte sessies

  Wij weten op basis van onze praktijkervaring dat 5 sessies van 1,5 uur veel meer rendement opleveren dan 1 trainingsdag van 7,5 uur. Wat je aangeboden krijgt aan handvatten gericht op bewustwording en inzicht moet namelijk ook verwerkt worden.

 • Snel progressie!

  In korte tijd kun je progressie op jouw leerdoelen boeken. Het is immers maatwerk en precies toegesneden op jouw situatie. Ja maar je leert toch ook heel veel van andere deelnemers in een groep? Ongetwijfeld! Maar onze ervaring is dat deelnemers de grootste progressie halen door een individueel coachingstraject.

 • Het is voordeliger: voorkom dat je 35 trainingen moet volgen!

Individuele coaching voor leidinggevenden

Ook voor leidinggevenden bieden wij training en coaching op maat. Specifieke leidinggevende aspecten combineren wij met persoonlijke leerbehoeften.

Individuele coaching van leidinggevenden

Praktische informatie

Onderstaand tref je praktische informatie en vragen over individuele coaching:

 • Hoe lang duurt een coachingstraject?

  De duur van een coachingstraject is afhankelijk van jouw vraag. Doorgaans varieert de duur van een coachingstraject tussen de 5 en 8 sessies. Echter: coaching is maatwerk! Duur en frequentie bepalen wij op basis van jouw vraag.

 • Voor wie voeren jullie coachingstrajecten uit?

  De vraag voor wie we coachingstrajecten uitvoeren beantwoorden we heel eenvoudig: voor wie niet? Wij zijn actief in het bedrijfsleven, bij de overheid, semi-overheid. Voor medewerkers in het hoger kader of middenkader, voor medewerkers op de werkvloer. Onze slogan is: zodra het mensen zijn, kunnen wij er wel wat mee! Overigens coachen wij ook particulieren!

 • Waar vindt de coaching plaats?

  Coachingsessies vinden plaats op onze locatie te Hoogeveen of te Amersfoort. Coaching kan ook plaatsvinden op jouw locatie. Het verschil zit 'm in de prijs. Online voeren wij ook individuele coaching uit.

 • Vindt er ook een evaluatie plaats?

  Tijdens de laatste sessie evalueren wij in wat voor mate er progressie waarneembaar is op gestelde doelstellingen. Wij bieden jouw organisatie de mogelijkheid om de laatste 3 kwartier van de laatste sessie aan te schuiven. In feite dragen we dan de leervraag weer over aan het proces dat zich afspeelt tussen leidinggevende en deelnemer. Voor de borging van gestelde leerdoelen is de evaluatie van groot belang. Een coachingstraject heeft immers alleen voldoende resultaat wanneer er borging plaatsvindt van de leerdoelen?

 • Komt er ook een eindrapportage ten behoeve van de organisatie?

  Privacy van de deelnemer staat bij ons hoog in het vaandel. Wij koppelen alleen zaken terug aan de organisatie wanneer we daarvoor toestemming hebben verkregen van de deelnemer.

 • Wanneer kan de training starten?

  Zodra wij jouw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met de deelnemer om alle sessies (ook een eventuele evaluatie) vast te leggen. De training kan doorgaans snel van start gaan. Het traject kan tijdens en na werktijd worden ingepland (in overleg met jou en/of de deelnemer). Wij bevestigen onze afspraken per email met daarbij het verzoek om direct alle data te controleren en per ommegaande aan te geven of deze correct weergegeven zijn.  

 • Jouw investering

  Van de prijs hoef je niet te schrikken doorgaans. Want in de meeste gevallen voorkom je dat je 35 trainingen moet volgen.

  De kosten van een individueel coachingstraject variëren en zijn van meerdere factoren afhankelijk zoals de duur van het traject (dus het aantal vastgestelde sessies). Verder speelt mee of het traject op jouw locatie plaatsvindt of op onze locatie.  Onze prijzen zijn all-in. Een coachingstraject vraagt namelijk meer uren dan de gestelde sessies. In onze tarieven is inbegrepen: voorbereidingsuren van de trainer/coach, eventueel materialen, uitwerking testen, doornemen emails, telefoongesprekken. 

Drenthe en Utrecht: trainingslocatie

De Steven heeft een tweetal trainingslocaties namelijk: Drenthe: Hoogeveen en Utrecht: Amersfoort.

Geheel Nederland

Incompany trainingen voeren we uit in geheel Nederland: Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland.

Online coaching

Wij verzorgen ook online training & coaching via skype, zoom of teams. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn. Klanten van ons komen ook uit België, Zwitserland, Spanje, Frankrijk, Curaçao, Israël, Duitsland, Colombia etc.

Jouw leerdoelen staan centraal!

Wij combineren meerdere leerdoelen tot één training. Het voorkomt dat je 35 trainingen moet volgen en het bespaart je dus gewoon tijd en geld.

Bovendien is het rendement van de training veel hoger omdat de training op jou is afgestemd.

Voor bedrijven en particulieren

Wij werken voor organisaties en bedrijven maar ook voor particulieren in heel Nederland.

Hulp van onze trainingsadviseur

Hulp nodig bij het formuleren van leerdoelen? Of hulp nodig om de juiste training te vinden? Bel dan met onze trainingsadviseur.

Adviesgesprek met onze trainers of coaches?

Wil je een adviesgesprek met onze trainers of coaches? Dat kan live te Amersfoort of Hoogeveen. Maar online kan natuurlijk ook.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Contact

Jezelf kwijtraken en jezelf hervinden

Bestel dit e-book (PDF) via de webshop! Titel: Jezelf kwijtraken & jezelf hervinden.

Ebook jezelf kwijtraken

Meer informatie

Online training autonomie en persoonlijk leiderschap!

Online training autonomie

De online training Autonomie en Persoonlijk Leiderschap helpt jou bij jouw persoonlijke groei. De 8 modules bieden diepgaande inzichten en praktische tools. Het werkboek, met 22 opdrachten, bevordert zelfreflectie en bevraagt je behoeften, gevoelens, en keuzes. Jan Stevens, de trainer, presenteert de video's, waarin hij de essentie van autonomie en leiderschap belicht. Het e-book en de video's bieden een holistische benadering, van zelfreflectie tot effectieve communicatie. Deze training, inclusief praktische informatie en de mogelijkheid tot downloaden van het werkboek en e-book, is een must voor wie streeft naar persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf die de moeite waard is.

Meer informatie

Authentiek communiceren: dat kun je leren!

ebook communicatie

Je zendt wie je bent. Dat is authentiek communiceren. Dat betekent dat je communiceert zoals je van origine bent. Originaliteit dus en geen kopie of imitatie van anderen. Niet zoals de wereld om je heen verwacht dat het zou moeten. Maar gewoon: zoals jij bent!

Meer informatie

Onze nieuwsbrief

Ben jij leer- en nieuwsgierig? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Met jouw aanmelding ga je akkoord met onze privacyverklaring en het ontvangen van onze nieuwsbrief. Je kunt je natuurlijk op elk moment weer afmelden.

Telefonisch contact? Heb je vragen? Bel ons op 0528 23 60 30 en vraag naar Monique van Nuil.