Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Jan Leijssenaar: marketing coach

Jan Leijssenaar marketing coach

Jan Leijssenaar is marketing coach en ondernemerscoach bij De Steven. Hij begeleidt organisaties bij marketing-, sales- en ondernemersvraagstukken. 

Ruime ervaring

Jan Leijssenaar is zelfstandig ondernemer en als coach partner van De Steven. Als ondernemer heeft hij ruimte ervaring en is hij eigenaar van een full-service internet bureau. Jan is in hart en nieren marketeer en de laatste jaren ook online marketeer.

Jarenlange ervaring met strategische sales- en marketing met bedrijven, evenementen en als laatste grote klus voor een bioscoop keten met 23 bioscopen in Nederland. Inmiddels is Jan alweer een aantal jaren zelfstandig ondernemer en ook daar de nodige ervaringen opgedaan. Dit alles zet Jan om in advies, strategie voor ondernemers. Dat kunnen startende ondernemers zijn maar ook ervaren ondernemers in een klein of groot bedrijf die een andere richting uit willen of eens willen sparren over hoe het nu gaat en of er dingen moeten gaan veranderen,

Kenmerkend

Jan is toegankelijk, ondernemend en heeft vaak ideeën. Geen dag gaat voorbij zonder ideeën en stil te staan bij nieuwe kansen, maar ook de bedreigingen. Hij is een welwillend luisteraar en kan je op een menselijke manier aan het denken zetten. Als coach heeft Jan ervaring o.a. bij VNO-NCW MKB-Noord en bij ’t STiB in Hoogeveen. Daarnaast geeft Jan regelmatig workshops voor ondernemers over o.a. online marketing.

Plannen en beleid

Elke ondernemer heeft plannen en beleid nodig, toch geloofd Jan niet in die dikke beleidsplannen en sessies om daar toe te komen. Je moet wel een missie en visie hebben en een strategisch plan, maar daarna is het meestal praktisch om het in duidelijke en korte stappen uit te voeren en bij te sturen.

Marketing is het toverwoord

Voor Jan is marketing het toverwoord, elk bedrijf kan zich beter profileren en maar liefst 80% van alle MKB bedrijven kunnen het veel beter doen en daardoor ook meer succes halen. Als ervaren marketeer snap Jan de marketing strategie maar al te goed en ook hoe je online marketing voor je kunt laten werken en niet andersom. Website, adwords, google, e-mail en al die dingen zijn van belang, maar je moet wel weten hoe je ze moet inzetten en of je het zelf doet, personeel ervoor hebt of met bureaus samenwerkt.

Contact met Jan?

Wilt u een keer van gedachten wisselen met Jan Leijssenaar? Dat kan! Neemt u contact op met ons bedrijfsbureau en wij maken een afspraak voor u.

Trainers/coaches De Steven