Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Individuele coaching

Individuele Coaching is een krachtig instrument bij persoonlijke ontwikkeltrajecten. Individuele training en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft het hoogste rendement.

individuele coaching en trainingWaarom is het rendement zo hoog? De training of het coachingstraject is geheel afgestemd op uw vraag en op uw situatie. U voorkomt algemene verhalen in de groep waarbij 40% wellicht geen betrekking heeft op uw leerdoelen of op uw situatie. Omdat wij de leerdoelen centraal stellen, voorkomt u dat u meerdere trainingen moet volgen. Uw leervraag bundelen wij tot 1 praktische en alomvattende training. Kortom: het bespaart u tijd en kosten.

Schrijf u meteen in!

De Steven biedt persoonlijke ontwikkeltrajecten op individuele basis. U bespaart veel tijd en geld doordat wij uw leerdoelen centraal stellen en de inhoud van meerdere trainingen combineren tot 1 traject. Wilt u inzicht in mogelijke persoonlijke leerdoelen?

Ontvang onze aanbieding!

Maatwerk training

Onderstaande trainingen voeren wij individueel uit:

Persoonlijke leerdoelen voor u uitgewerkt

We hebben heel veel persoonlijke leerdoelen voor u uitgewerkt. Staat die van u er niet tussen? Dat is niet erg. Gaat u er rustig voor zitten en formuleer voor uzelf alvast wat uw leerdoelen zijn. Het bespaart alweer tijd (en kosten) voor het coachingstrjaect.

Bekijk alle persoonlijke leerdoelen

Hoogste rendement

Individuele coachingWaarom is het rendement zo hoog bij individuele coaching?

 • Uw persoonlijke leerdoelen staan centraal: maatwerk

  Tijdens een individueel coachingstraject staan uw leerdoelen centraal en niet de naam van de training. Leerdoelen houden vaak verband met elkaar. Er kan dus best een leerdoel voor de assertiviteitstraining gecombineerd worden met een leerdoel voor de training Persoonlijke effectiviteit of timemanagment.

 • Er is tijd nodig!

  Verandering vraagt tijd! Persoonlijke ontwikkeling ook. Daarom bieden wij korte sessies met een bepaalde tijdspanne tussen de sessies zodat u het geleerde kunt toepassen in uw dagelijkse praktijk. Daar moet u het verschil maken immers!

 • Korte sessies

  Wij weten op basis van onze praktijkervaring dat 5 sessies van 1,5 uur veel meer rendement opleveren dan 1 trainingsdag van 7,5 uur. Wat u aangeboden krijgt aan handvatten gericht op bewustwording en inzicht moet namelijk ook verwerkt worden.

 • Snel progressie!

  In korte tijd kunt u progressie op uw leerdoelen boeken. Het is immers maatwerk en precies toegesneden op uw situatie. Ja maarjje leert toch ook heel veel van andere deelnemers in een groep? Ongetwijfeld! Maar onze ervaring is dat deelnemers de grootste progressie halen door een individueel coachingstraject.

 • Het is voordeliger: voorkom dat u 35 trainingen moet volgen

Individuele coaching voor leidinggevenden

Ook voor leidinggevenden bieden wij training en coaching opmaat. Specifieke leidinggevende aspecten combineren wij met persoonlijke leerbehoeften.

Individuele coaching van leidinggevenden

Praktische informatie

Onderstaand treft u praktische informatie en vragen over individuele coaching:

 • Vragen of meer info over de training?Hoe lang duurt een coachingstraject?

  De duur van een coachingstraject is afhankelijk van uw vraag. Doorgaans varieert de duur van een coachingstraject tussen de 5 en 8 sessies. Om de twee weken vindt meestal een sessie plaats. Echter: coaching is maatwerk! De frequentie wordt soms anders ingekaderd.

 • Voor wie voeren jullie coachingstrajecten uit?

  De vraag voor wie we coachingstrajecten uitvoeren beantwoorden we heel eenvoudig: voor wie niet? Wij zijn actief in het bedrijfsleven, bij de overheid, semi-overheid. Voor medewerkers in het hoger kader of middenkader, voor medewerkers op de werkvloer. Onze slogan is: zodra het mensen zijn, kunnen wij er wel wat mee! 

  Overigens coachen wij ook particulieren!

 • Waar vindt de coaching plaats?

  Coaching sessies vinden plaats op onze locatie te Hoogeveen of op onze nevenvestiging te Amersfoort. Coaching kan ook plaatsvinden op uw locatie. Het verschil zit 'm in de prijs. Coaching voor particulieren voeren wij uitsluitend uit in Hoogeveen.

 • Vindt er ook een evaluatie plaats?

  Tijdens de laatste sessie evalueren wij in wat voor mate er progressie waarneembaar is op gestelde doelstellingen. Wij bieden uw organisatie de mogelijkheid om de laatste 3 kwartier van de laatste sessie aan te schuiven. In feite dragen we dan de leervraag weer over aan het proces dat zich afspeelt tussen leidinggevende en deelnemer. Voor de borging van gestelde leerdoelen is de evaluatie van groot belang. Een coachingstraject heeft immers alleen voldoende resultaat wanneer er borging plaatsvindt van de leerdoelen?

 • Komt er ook een eindrapportage ten behoeve van de organisatie?

  Privacy van de deelnemer staat bij ons hoog in het vaandel. Wij koppelen alleen zaken terug aan de organisatie wanneer we daarvoor toestemming hebben verkregen van de deelnemer.

 • Wanneer kan de training starten?

  Zodra wij uw inschrijving ontvangen, neemt ons bedrijfsbureau contact op met de deelnemer om alle sessies (ook een eventuele evaluatie) vast te leggen. De training kan doorgaans snel van start gaan. Het traject kan tijdens en na werktijd worden ingepland (in overleg met u en/of de deelnemer). Wij bevestigen onze afspraken per email met daarbij het verzoek om direct alle data te controleren en per ommegaande aan te geven of deze correct weergegeven zijn.  

 • Uw investering

  Van de prijs hoeft u niet te schrikken doorgaans. Want in de meeste gevallen voorkomt u dat u 3 of 4 trainingen moet volgen.

  De kosten van een individueel coachingstraject variëren en zijn van meerdere factoren afhankelijk zoals de duur van het traject (dus het aantal vastgestelde sessies). Verder speelt mee of het traject op uw locatie plaatsvindt of op onze locatie.  Onze prijzen zijn all-in. Een coachingstraject vraagt namelijk meer uren dan de gestelde sessies. In onze tarieven is inbegrepen: voorbereidingsuren van de trainer/coach, eventueel materialen, uitwerking testen, doornemen emails, telefoongesprekken. 

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.