Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Aanbeveling: boek over levenskunstenaar Peter Massier

Boek Peter Massier

Vechten tegen leukemie of vechten voor je leven en de kwaliteit van je eigen leven? In het boek over levenskunstenaar Peter Massier gaat het vooral om de strijd voor het leven en de kwaliteit van het leven.

geschreven door: Jan Stevens

Dit boek is er zo één waar je stil van wordt, stil valt, waarna je je verwondert en ook bewondert. Een weergave van een weergaloos diepe strijd van een jonge man. Een strijd die hij streed in het bijzijn van en samen met zijn ouders en familie.

De schrijver (vader Johan Massier) neemt ons in dit boek mee in een ademloos betoog van ups en downs, van hoop en lamgeslagenheid, van opluchting en verdriet.

Blogs

Al enige tijd publiceerde Johan Massier de verhalen in de vorm van blogs. Zonder ontroering is het mij niet gelukt de blogs te lezen en ik denk dat menigeen de ogen niet droog heeft kunnen houden. Maar anderzijds riep het soms ook een proestende lachbui op. Dwars door de tranen heen! Wat een prachtkerel is die jongeman! Deed me overigens denken aan een zeer vertrouwde vriend van me die zei: ‘humor is doorleefde ernst en wat anders dan grappen maken’. Ook dat proef je in het boek. Dat Johan Massier een woordkunstenaar is, hoeft geen betoog.

Johan Massier vroeg wat me zo aansprak in het boek. Ik heb geantwoord dat het boek over ons gaat. Het is een mensenboek en een boek over mensen. Het is een boek dat gaat over strijd en verlies, over rouw, over de pijn van het leven en over lijden.

Daarom beveel ik het boek hierbij van harte aan. De prijs is slechts € 19,95 en u steunt er ook nog een goed doel mee. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan resp. de Maarten van der Weijden Foundation en het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen. Op 7 september aanstaande wordt het boek gepresenteerd in het Klooster, Brinkstraat 5, Hoogeveen.

Boek bestellen

Het boek is te bestellen via de website van Johan Massier.

Boek bestellen via de website van Johan Massier