Vrijblijvend adviesgesprek
Contact opnemen
Google+ Facebook Twitter Linkedin YouTube
Direct informatie? 0528 23 60 30
Of mail naar: info@desteven.nl
zoeken

Workshop effectief vergaderen voor medewerkers

De workshop doelgericht vergaderen voor deelnemers (medewerkers) en teamleden is bestemd voor organisaties die de interne communicatie willen optimaliseren en het rendement van de vergaderingen of overlegvormen willen vergroten.

training cursus doelgericht vergaderenDe workshop voeren wij soms uit in combinatie met de training doelgericht vergaderen voor voorzitters en kan als onderdeel benut worden van onze training communicatie voor de leidinggevende.

Voor wie?

De workshop doelgericht vergaderen is bestemd voor teamleden of medewerkers die deelnemer zijn aan het werkoverleg, het managementoverleg, de OR of ondernemingsraad, de PVT, directie- of stafoverleg, of het afdelingsoverleg .

Waar?

De training kan verzorgd worden in geheel Nederland.

Onze werkwijze: de training en coaching

De workshop Doelgericht vergaderen is geënt op uw praktijksituatie.

De workshop is gericht op uw bedrijfssituatie. Samen inventariseren wij de onderwerpen die voor uw organisatie belangrijk zijn, waarna we aan de slag gaan. U bereikt het meeste rendement in de combinatie met de training doelgericht vergaderen voor voorzitters

Leerdoelen

De leerdoelen kunnen divers zijn en betrekking hebben op uzelf, de voorzitter maar ook gedragselementen bij andere teamleden kunnen naar voren komen. Leerdoelen zijn soms te destilleren wanneer u onze publicatie over klachten en knelpunten bij overlegvormen binnen organisaties doorneemt.

Leerdoelen vergadertechnieken

Inhoud

Hoewel wij de workshop aanbieden als maatwerktraining kunnen we u wel een voorbeeld van mogelijk inhoud laten zien:

  • voorbereiding van teamleden voorafgaand aan het overleg of de vergadering
  • hoe stelt u een voorstel voor?
  • uw inbreng tijdens vergaderingen of het werkoverleg, hoe kunt u uw inbreng vergroten?
  • de uitvoer en afhandeling van besluiten
  • inmenging in de discussie
  • hoe ga je ermee om wanneer je het oneens bent met de besluitvorming?
  • hoe kun je in korte tijd effectieve beslissingen nemen en wat is uw bijdrage daaraan?

Duur

Afhankelijk van de vraag.

Combineer trainingen!

Bij De Steven staan uw leerdoelen centraal! 

In de meeste situaties kunnen we leerdoelen combineren tot één training. Dat voorkomt dat u meerdere trainingen moet volgen en het bespaart u dus tijd en geld. Bovendien is het rendement hoger omdat de training  persoonlijk op u is afgestemd!

Adviesgesprek?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Of hebt u vragen over de mogelijkheden? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Neem telefonisch contact op met ons bedrijfsbureau of stuur ons een mail via het contactformulier.

Contact

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

Zoekt u een training die u op de website van ons niet kunt vinden? Vertel dan wat u zou willen bereiken en wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Of neem telefonisch contact op met onze trainingsadviseur.